Πολύ κλάμα στο τελευταίο επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» - Το επικό spoiler από τον Ροϊλό και τον Δανίκα

Τι θα συμβεί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πολύ κλάμα στο τελευταίο επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» - Το επικό spoiler από τον Ροϊλό και τον Δανίκα

Λίγο πριν ρίξει αυλαία η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» (δείτε εδώ τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο) δύο από τους πρωταγωνιστές έριξαν ένα μεγάλο spoiler. Πρόκειται για τον Αναστάσιο Ροϊλό και τον Κωνσταντίνο Δανίκα, τους οποίους πέτυχε το πρωί της Τρίτης 7/6 η κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Το τέλος των Άγριων Μελισσών

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας δήλωσε πως εκείνος έκλαψε διαβάζοντας το τελευταίο σενάριο της σειράς, γεγονός το οποίο δεν συνηθίζει. «Εγώ που διάβαζα το τελευταίο επεισόδιο πριν μία εβδομάδα, έκλαιγα. Θα συμβεί κάτι που πραγματικά μου σηκώθηκε η τρίχα και έβαλα και τα κλάματα, ήταν απίστευτα συγκινητικό», δήλωσε ο ηθοποιός.

Από την άλλη ο Αναστάσιος Ροϊλός μιλήσε φανερά πιο συγκρατημένος για το τέλος των Μελισσών. «Το τέλος ελπίζω να σας αφήσει ένα ωραίο συναίσθημα, να σας αφήσει γεμάτους», σχολίασε.

Η Ελένη Καρακάση αποκαλύπτει το τέλος της Ρίζως λίγο πριν το μεγάλο φινάλε

Στην πρεμιέρα για τα θερινά σινεμά της «Σμύρνης μου αγαπημένης» βρέθηκε μεταξύ άλλων, η Ελένη Καρακάση, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Εκεί λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, η ηθοποιός αποκάλυψε το τι συναισθήματα της αφήνει η αυλαία (δείτε εδώ ποιος φόνος θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν το τέλος).

«Δεν γνωρίζω ποιο θα είναι το τέλος της σειράς. Δεν έχω ρωτήσει, ποτέ δεν ρωτάω που θα πάει ο ρόλος μου το αφήνω αυτό στους σεναριογράφους, που εδώ και 3 χρόνια μου έχουν αποδείξει ότι δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Ενώ πολλοί συνάδελφοί της απαντούν περίπου τα ίδια στην συγκεκριμένη ερώτηση, είναι εύλογο να αναρωτιέται κανείς αν πρόκειται για μια διαδεδομένη συνήθεια ή η παραγωγή προσπαθεί να κρατήσει σαν επτασφράγιστο μυστικό το τέλος στις «Άγριες Μέλισσες».