MasterChef 6: Οι φιναλίστ τα βρήκαν σκούρα με την παρουσίαση των πιάτων

Ποιος παίκτης δεν ικανοποίησε την κριτική επιτροπή;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Οι φιναλίστ τα βρήκαν σκούρα με την παρουσίαση των πιάτων

Στο αποψινό (7/6) επεισόδιο του MasterChef 6 είδαμε την Καλλιόπη Μπεζαντέ και τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο στο χωριό Gaiole in Chianti της Ιταλίας μιας και είναι μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του μαγειρικού ριάλιτι προκειμένου να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής των 50.000 ευρώ.

Η διαδικασία που δυσκόλεψε τους παίκτες του MasterChef 6

MasterChef 6 - Καλλιόπη και Πάνος

Συγκεκριμένα, οι δυο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αντιγράψουν τρία απαιτητικά πιάτα ωστόσο, η Καλλιόπη Μπεζαντέ δεν κατάφερε να συγκρατήσει το άγχος της, ενώ οι κριτές πάντα δίπλα στους φιναλίστ για άλλη μια φορά προσπάθησαν ελαφρύνουν το κλίμα με τις ατάκες τους.

Μάλιστα, η διαγωνιζόμενη δεν κατάφερε να συγκεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό και το πιάτο που παρουσίασε απείχε πάρα πολύ από αυτό που κλήθηκε να αντιγράψει στο MasterChef.

«Στον Πανούλη θα δώσουν τα φράγκα»

Παρακολουθήσαμε με αγωνία το επεισόδιο της Δευτέρας 6/6 στο MasterChef, μιας και βρισκόμαστε μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, για τον οποίο αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν κάνει προβλέψεις. Είχαμε λοιπόν την ευκαιρία να δούμε τους δύο φιναλίστς του τελικού στην Ιταλία, και πιο συγκεκριμένα στη μαγευτική Τοσκάνη, ωστόσο κατά τη διάρκεια της κρίσης του Matteo Lorenzini οι χρήστες του Twitter "ξέσπασαν"!

Γιατί κατηγορεί τους κριτές το Twitter;

Πόλεμος λοιπόν ξέσπασε στο Twitter με τα πιάτα του Παναγιώτη κόντρα σε εκείνα της Καλλιόπης καθώς οι fans του Masterchef τα έβαλαν με τους κριτές που προσπαθούσαν κατά τη δική τους άποψη να προωθήσουν τα πιάτα του Πάνου ενώ ο Ιταλός σεφ φάνηκε να προτιμά εκείνα της Καλλιόπης.