Τα πάνω κάτω με το MasterChef 6 - Επέστρεψαν στον τόπο του "εγκλήματος" παίκτες του μαγερικού ριάλιτι

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω με το MasterChef 6 - Επέστρεψαν στον τόπο του

Το βράδυ της Τετάρτης (8/6) ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 6 μέσα από την συχνότητα του STAR καθώς σιγά σιγά οι δυο φιναλίστ του μαγειρικού ριάλιτι πλησιάζουν στον μεγάλο τελικό προκειμένου να αναδειχθεί ο νικητής που θα καταφέρει να φύγει με τα 50.000 ευρώ.

Βέβαια, οι εκπλήξεις και οι ανατροπές σε κάθε επεισόδιο είναι αναμενόμενο πλέον μιας και όπως παρακολουθήσαμε πριν από λίγα λεπτά, οι δυο διαγωνιζόμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με πρώην διαγωνιζόμενους.

Ο λόγος για τον Γιάννο, τον Νικήτα, την Ελπίδα και τον Χριστόφορο οι οποίοι ήρθαν για μια τελευταία ομαδική δοκιμασία. Συγκεκριμένα, οι παίκτες χωρίστηκαν και οι κριτές ανακοίνωσαν ότι οι βοηθοί της ομάδας που θα αποσπούσε την καλύτερη βαθμολογία θα έπαιρναν 5.000€.

Οι επιστροφή των παικτών στο MasterChef 6

«Ο Σωτηράκης έχει πιει όλη την Τοσκάνη» - Γέλιο μέχρι δακρύων στο Twitter με τον "μεθυσμένο" Κοντιζά

Μπορεί να τα βρήκαν λίγο σκούρα ο Πάνος και η Καλλιόπη στην Τοσκάνη, ωστόσο στο ταξίδι για τη διεκδίκηση του επάθλου του MasterChef έζησαν μία μοναδική εμπειρία καθώς γνώρισαν νέο κόσμο, γεύσεις και παραδόσεις! Μαζί με τους φιναλίστ, ωραία φαίνεται επίσης πως πέρασαν και οι τρείς κριτές, με τον Σωτήρη Κοντιζά λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους...

Πριν από τη δεύτερη δοκιμασία οι κριτές πήραν τον Πάνο και την Καλλιόπη για ένα πλούσιο γεύμα, και λίγο το φαγητό, λίγο το κρασάκι, ο Σωτήρης Κοντιζάς ευθύμησε λίγο περισσότερο, με τους τουιτεράδες να σχολιάζουν τον εύθυμο σεφ πιο απελευθερωμένο από ό,τι συνήθως, χαρίζοντας επικές ατάκες στα σχόλιά τους.

Παρόλα αυτά, εμείς ήδη μετράμε αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό, και η αγωνία μας χτυπάει κόκκινο, παρόλο που έχουμε κάποιες ενδείξεις, θα μπορούσε να πει κανείς και spoilers, σχετικά ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής που θα κερδίσει τον τίτλο αλλά και το χρηματικό έπαθλο του διαγωνισμού.