The masked singer: Οι detectives χάρισαν «ιδιαίτερα» δώρα ο ένας στον άλλο

Ξετρελάθηκαν μόλις τα είδαν!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The masked singer: Οι detectives χάρισαν «ιδιαίτερα» δώρα ο ένας στον άλλο

Μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου (11/6) το «The Masked Singer» όπου την προηγούμενη εβδομάδα παρακολουθήσαμε μια αποχώρηση η οποία άφησε άφωνους τους πάντες (δείτε εδώ το πραγματικό πρόσωπο πίσω από την μάσκα).

Συγκεκριμένα, οι detectives όπως παρακολουθήσαμε πριν από λίγα λεπτά είχαν τα κέφια τους με αποτέλεσμα να ανταλλάξουν μεταξύ τους δώρα. Μεταξύ άλλων την πρώτη κίνηση έκανε ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος χάρισε στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ένα κουτί που περιείχε ένα πουκάμισο. Άραγε οι υπόλοιποι detectives τί δώρα αντάλλαξαν;

Οι detectives χαρίζουν «ιδιαίτερα» δώρα ο ένας στον άλλο

Αποχώρησε από το show και τα ''έβγαλε'' όλα στη φόρα - «Ήταν δύσκολο...»

Ο Χρήστος Χολίδης βρέθηκε καλεσμένος στην παρέα του ''Love it'' την Τρίτη 7/6 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε συγκλόνισε με την οικογενειακή του ιστορία για το κορωνοϊό αλλά με τα όσα είπε στη συνέχεια σχετικά με τη συμμετοχή του στο ''The masked singer''.

Ο τραγουδιστής έκανε μια σειρά από πετυχημένες εμφανίσεις στο ανατρεπτικό για τα ελληνικά δεδομένα show και όπως φάνηκε μετά την αποχώρησή του, πίσω από τη δική του μάσκα του ποπ κορν κρυβόταν εκείνος. Με την εμπειρία αυτή να ανήκει στο παρελθόν δήλωσε πως πέρασε πάρα πολύ όμορφα, παρ΄ όλο που πιέστηκε αρκετά μιας και δεν έπρεπε να αποκαλυφθεί η συμμετοχή του σε κανέναν.

«Δύσκολα λέω ναι, αλλά το show ήταν το μοναδικό πράγμα που με έκανε να πηγαίνω με τόσο μεγάλη χαρά. Ενώ ήταν πάρα πολύ δύσκολο, πως είναι αυτοί που πάνε στο Survivor... Αυτό ήταν τελείως διαφορετικό γιατί ήσουν ατελείωτες ώρες μέσα σε ένα δωμάτιο, δε μπορούσε να μοιραστείς με κανέναν τη χαρά σου.

Δε σου μίλαγε κανείς, εγώ είχα πάρει το play station μαζί, είχα βάλει μια τηλεόραση...», είπε ο Χρήστος Χολίδης.