MasterChef 6: Εκτός παιχνιδιού την επόμενη σεζόν ο Κοντιζάς; - Η σπόντα του Κουτσόπουλου "άναψε" φωτιές στο Twitter

«Σωτήρη γύρνα πίσω θα φαρμακωθώ!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Εκτός παιχνιδιού την επόμενη σεζόν ο Κοντιζάς; - Η σπόντα του Κουτσόπουλου

Είναι γνωστό πως οι κριτές του MasterChef συχνά πυκνά πειράζουν ό ένας τον άλλον με το Twitter να είναι εκεί για να σχολιάσει την κάθε ατάκα τους. Στον τελικό λοιπόν την Τετάρτη 15/6 το βράδυ, μετά το τέλος της μαγειρικής δοκιμασίας βρέθηκαν δίπλα στην λαμπερή καλεσμένη τους προκειμένου να βαθμολογήσουν τα πιάτα των δύο φιναλίστ.

Η ατάκα του Κουτσόπουλου που έριξε το Twitter

Μετά το τέλος της αξιολόγησης ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Μένει να ανακοινώσουμε τις υπόλοιπες βαθμολογίες και να μάθουμε αν αληθεύει αν ο Σωτήρης του χρόνου δεν θα είναι μαζί μας. Έλα πάμε».

«Πού το ξέρετε ρε μπαγάσα; Πού το ξέρετε», απάντησε ο Σωτήρης Κοντιζάς ο οποίος δέχτηκε μια σφιχτή αγκαλιά από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, χωρίς να διαψεύδει αλλά ούτε και να επιβεβαιώνει την συνέχειά του στο MasterChef.

«50.000 ευρώ θα πάω να τα φάω όλα...» - Έτσι θα αξιοποιήσουν Καλλιόπη και Πάνος τα χρήματα του επάθλου

Λίγη μόνο ώρα πριν το μεγάλο φινάλε και την αυλαία που θα ρίξει για φέτος το MasterChef 6 με την ανάδειξη του νικητή, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να κάνει τους παίκτες να ξεχαστούν από την αγωνία τους με το πιάτο αντιγραφής, και τους ρώτησε πώς σκέφτονται να αξιοποιήσουν τα χρήματα σε περίπτωση νίκης.

Έτσι λοιπόν ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος αν κερδίσει τα 50.000 δήλωσε πως θέλει να ξοδέψει ένα ποσό σε ταξίδια, μιας και έχει ανάγκη τις διακοπές.

«Θα πάω διακοπές. Αλλά 50.000 ευρώ θα πάω να τα φάω όλα σε ένα πάρτι; Χαίρομαι που θα πάω σπίτι μου επιτέλους μετά από τόσο καιρό, θα μου λείψει πάρα πολύ, αλλά να πάω κι εγώ λίγο σπίτι μου», δήλωσε ο φιναλίστ του MasterCherf και συμπλήρωσε «Είτε κερδίσω είτε όχι, κρατάω το πόσοι άλλοι έχουν γίνει MasterChef στην Ελλάδα. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαστε σε αυτή τη θέση εδώ εγώ και η Πόπη».

undefined

Όσο για την Καλλιόπη Μπεζαντέ, σε περίπτωση που κερδίσει το χρηματικό έπαθλο, η ίδια δήλωσε: «Το όνειρό μου είναι να κάνω το δικό μου μαγαζί. Η μαμά μου θέλει να πάμε ταξίδι στο Κάιρο, κερδίσουμε δεν κερδίσουμε, ταξίδι θα πάμε. Ελάτε κι εσείς τι να σας πω, θα κεράσω», είπε η Καλλιόπη Μπεζαντέ προσκαλώντας τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.