MasterChef 6: Είναι γεγονός - Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής που παίρνει τον τίτλο και τα 50.000 ευρώ

Έχουμε το όνομα!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Είναι γεγονός - Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής που παίρνει τον τίτλο και τα 50.000 ευρώ

Η μεγάλη βραδιά έφτασε στο τέλος της, και την Τετάρτη 16/6 μετά από πολλές δοκιμασίες και 5,5 μήνες σκληρής δουλειάς στο σπίτι του MasterChef, o φιναλίστ Παναγιώτης Κουμουνδούρος σήκωσε την κούπα και πήρε το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Μεγάλος νικητής ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος!

Μετά από έναν απίστευτο μαγερικό μαραθώνιο με την Καλλιόπη Μπεζάντε, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, με βαθμούς 58/60, και έτσι 28χρονος μάγειρας είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef, με τον μεγάλο τίτλο και τις 50.000 ευρώ να του ανήκουν!

 Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

Με δάκρυα στα μάτια ο ταλαντούχος σεφ κράτησε το μεγάλο βραβείο στα χέρια του, με τη μητέρα του και τον αδερφό του να τον αγκαλιάζουν ευτυχισμένοι, ενώ φανερά συγκινημένη ήταν και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η οποία λίγο μετά συνεχάρη τον συμπαίκτη της που κατάφερε να μαγειρέψει καλύτερα και να κερδίσει.

Αρκετά συγκινημένοι ήταν κριτές και φίλοι των παιδιών για αυτό το τεράστιο γεγονός που έζησαν όλοι μαζί, ενώ έδωσαν ραντεβού για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι τη νέα σεζόν!

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο

O Παναγιώτης έκλεψε τις καρδιές του κοινού ήδη από την οντισιόν του. Πολλοί λένε πως είναι ο νέος «Ακης Πετρετζίκης», αφού όντως μοιάζει πολύ στον διάσημο μάγειρα. Ο νεαρός σεφ, δίνει μια νέα πνοή στην κουζίνα με τις συνταγές και τις ιδέες του και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έλεγαν πως μπορεί να είχε την τύχη του Άκη στον πρώτο μαγειρικό διαγωνισμό, δηλαδή να στεφθεί νικητής, κάτι που τελικά έγινε.

Ο Μανιάτης μάγειρας είναι 28 χρονών και είχε εξ' αρχής στο μυαλό του μόνο τη νίκη και μάλιστα είχε τονίσει πως αν τα καταφέρει και αγγίξει το μεγάλο έπαθλο, θα ανοίξει το δικό του εστιατόριο.