ALPHA: "Έσκασε" η ανακοίνωση για το Chart Show και την Δέσποινα Βανδή

Όσα θα δούμε αυτό το Σάββατο 18/6

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ALPHA:

Αυτό το Σάββατο στις 21:30, το Chart Show επιστρέφει με ένα νέο chart που θα μας ξεσηκώσει! Η Δέσποινα Βανδή -που το προηγούμενο Σάββατο έκανε μια αποκάλυψη on air για την εφηβεία της- παρουσιάζει τα 30 πιο επιτυχημένα χορευτικά τραγούδια από το 2000 μέχρι σήμερα.

Τι θα δούμε το Σάββατο 18/6 στο Chart Show με την Δέσποινα Βανδή

Μαζί της, όπως κάθε φορά, ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος και ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος μοιράζονται μικρά και μεγάλα μυστικά των τραγουδιών που ο ρυθμός τους «ξεκλειδώνει» το μυαλό και παρασύρει το σώμα σε ξέφρενο χορό.

Γιατί τέτοια είναι η δύναμη του ρυθμού και του στίχου, ενός χορευτικού τραγουδιού! Αυτό το Chart Show βάζει φωτιά στη σκηνή με Πάνο Κιάμο! Στη μουσική σκηνή του Chart Show ανεβαίνουν με αγαπημένες επιτυχίες οι (με αλφαβητική σειρά): Σώτης Βολάνης, Πάνος Καλίδης, Κωνσταντίνος Κουφός, Μαλού Κυριακοπούλου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Στέφανος Πιτσινιάγκας, Χάρις Σάββα, Χρύσπα. Στο πλατό του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται τον Βασίλη Λιάτσο, και τη Ντόρα Μακρυγιάννη.

Chart Show με τη Δέσποινα Βανδή,

Αυτό το Σάββατο στις 21:30 στον Alpha!

Τι θα δούμε το Σάββατο 18/6 στο Chart Show με την Δέσποινα Βανδή

Μαζί στη ζωή, μαζί και στην τηλεόραση Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης

Η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι αχώριστοι. Ο ηθοποιός πηγαίνει πολύ συχνά στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδάει, ενώ και η τραγουδίστρια πηγαίνει στις θεατρικές του παραστάσεις. Τώρα λοιπόν, θα τους δούμε μαζί και επαγγελματικά.

Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Το ζευγάρι λοιπόν, θα πρωταγωνίστει μαζί σε νέα σειρά που έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Ο λόγος για την σειρά "Αυτή η νύχτα μένει". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Δέσποινα Βανδή είχε πρόταση για μόνιμο ρόλο, την οποία αρνήθηκε, ωστόσο η τραγουδίστρια είπε το “ναι” για κάποιες γκεστ εμφανίσεις.