The Masked Singer - ημιτελικός: ''Τα μαλλιά μου έχουν χρώμα σοκολατί" - Αποκάλυψε το Παγωτό

Πανικό προκάλεσε on stage

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
The Masked Singer - ημιτελικός: ''Τα μαλλιά μου έχουν χρώμα σοκολατί

To αποψινό επεισόδιο 25/6 του The Masked Singer αποτελεί τον μεγάλο ημιτελικό του show, με τις τέσσερις μάσκες να βάζουν τα δυνατά τους για το καλύτερο αποτέλεσμα και να διασκεδάζουν τους detectives(δείτε εδώ πιοιος τους άφησε ''κάγκελο'' στον προηγούμενο επεισόδιο). Μιας και φτάνει προς το τέλος του, οι Detectives είναι σιγά σιγά έτοιμοι να καταλήξουν στα πρόσωπα πίσω από τις μάσκες.

Στον μεγάλο ημιτελικό, το Παγωτό προκάλεσε πανικό on stage, ερμηνεύοντας το "Εγώ" της Josephine, με τους detectives και τον Σάκη Ρουβά να έχουν ξεσηκωθεί και να χορεύουν με την ψυχή τους.

Μια ατάκα του Παγωτού στη συνέχεια ήταν εκείνη που προκάλεσε μεγάλη σύγχυση: "Mε κάποιον από εσάς μίλησα στο τηλέφωνο πρόσφατα και τα μαλλιά μου έχουν χρώμα σοκολατί". Οι detectives αμέσως έκαναν τις προβλέψεις τους, με τον Μουτσινά να λέει την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, την Αθηνά Οικονομάκου την Δήμητρα Ματσούκα, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδη την Έλενα Τσαβαλιά και τον Θοδωρή Μαραντίνη τον Θανάση Αλευρά.

Το Παγωτό προκάλεσε πανικό στο The masked Singer

Οι detectives χάρισαν «ιδιαίτερα» δώρα ο ένας στον άλλο

Μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου (11/6) το «The Masked Singer» όπου την προηγούμενη εβδομάδα παρακολουθήσαμε μια αποχώρηση η οποία άφησε άφωνους τους πάντες (δείτε εδώ το πραγματικό πρόσωπο πίσω από την μάσκα).

Συγκεκριμένα, οι detectives όπως παρακολουθήσαμε πριν από λίγα λεπτά είχαν τα κέφια τους με αποτέλεσμα να ανταλλάξουν μεταξύ τους δώρα. Μεταξύ άλλων την πρώτη κίνηση έκανε ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος χάρισε στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ένα κουτί που περιείχε ένα πουκάμισο. Άραγε οι υπόλοιποι detectives τί δώρα αντάλλαξαν;