MAD VMA highlights 1/7: Το βραβείο στον MadClip, η Παπαρίζου και το πουκάμισο του Αργυρού

Όσα είδαμε στο λαμπερό μουσικό event

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MAD VMA highlights 1/7: Το βραβείο στον MadClip, η Παπαρίζου και το πουκάμισο του Αργυρού

Μπορεί να μην είδαμε ούτε ένα πλάνο από τον καβγά που σημειώθηκε ανάμεσα σε Snik και Light κάτω ακριβώς από την σκηνή, ωστόσο, τα Mad Video Music Awards - όπως πάντα άλλωστε - ήταν πολύ λαμπερά. Ακούστηκαν επιτυχημένα τραγούδια και βραβεύτηκαν σπουδαίοι καλλιτέχνες, αλλά και νέα παιδιά που ξεκινάνε τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της μουσικής.

Τα highlights των Mad VMA

Στη έναρξη ο Θέμης Γεωργαντάς και η Κόνι Μεταξά καλωσόρισαν το κοινό, με την δεύτερη να ήταν απλά απαστράπτουσα. Μάλιστα, το έναυσμα της βραδιάς το έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί με τη νικήτρια του The Voice, Άννα Αργυρού και ερμήνευσαν το song theme της 19ης διοργάνωσης Look at the sky.

"Λύγισε" η Άσπα στην σκηνή για τον Mad Clip

Λίγο αργότερα ξεκίνησαν τα live act αλλά και οι βραβεύσεις. Ένα από αυτά αφορούσε το Καλύτερο Βίντεο Κλιπ της χρονιάς το οποίο κέρδισε το «Μπορεί» του Mad Clip και της Ελένης Φουρέιρα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχτηκε την Φουρέιρα αλλά και την Άσπα, την αδερφή του αδικοχαμένου τράπερ.

Η δεύτερη θέλησε φανερά συγκινημένη να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την αγάπη που έδειξε στον αδερφό της, ενώ το ίδιο έκανε αμέσως μετά και η Ελένη Φουρέιρα.

«Είναι μεγάλη η τιμή μου που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους του αδελφού μου. Με τη σκληρή του δουλειά και όλη την αγάπη την δική σας, που τον στηρίξατε σε όλη αυτή την πορεία του, έφτασε ως εδώ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελένη Φουρέιρα, στον Γιώργο Μπενιουδάκη που έκανε το βίντεο κλιπ μαζί με όλη την ομάδα του, στην Panik Records και αυτό το βραβείο είναι για σένα αδελφέ μου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» είπε η Άσπα.

Τον λόγο πήρε αμέσως μετά η Ελένη Φουρέιρα: «Όταν βλέπω την Άσπα κάτι παθαίνω… Συγνώμη που συγκινήθηκα, δεν το ήθελα καθόλου, το ορκίζομαι αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία μου. Την Panik Records, τον Γιώργο Αρσενάκο, την Λία Παπαδοπούλου, τον Γιώργο Μπενιουδάκη τον σκηνοθέτη. Να πω ένα ευχαριστώ στον Μάριο Ψιμόπουλο και τον Sky που γράψαμε μαζί αυτό το τραγούδι, αλλά το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το πω στη μανούλα σου που με έκανε ευτυχισμένη και γνώρισα αυτό τον άνθρωπο που λέγεται Mad Clip. Ίσως ένας από τους καλύτερους, πιο γλυκούς, πιο ταλαντούχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Θα είσαι πάντα εδώ, σε αγαπώ πολύ».

Θανατηφόρο το κορμί της - Πανζουρλισμός με την εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε στην σκηνή μαζί με τον KG, τον Greg και τους Vegas ερμηνεύοντας το Yalla & Tous Ponaei.

Το σώμα της ήταν καθηλωτικό και κανείς δεν μπορούμε να πάρει τα μάτια του από πάνω της, μιας και όλοι απορούμε πως γίνεται να έχει περάσει από μία εγκυμοσύνη και μάλιστα πριν από 9 μήνες!

Καθ' όλη την διάρκεια φορούσε ένα χρυσό αποκαλυπτικό μαγιό και λίγο αργότερα το συνδύασε με ένα εξίσου χρυσό διαφανές φόρεμα και δικαιωματικά μπορούμε να πούμε πως ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις εκείνης της βραδιάς.

To πρώτο βραβείο στην Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου έζησε τον τρόμο όταν ο Light και ο Snik ξεκίνησαν για δεύτερη φορά τον έντονο καβγά τους μπροστά στα μάτια της, με την ίδια να απομακρύνεται φοβισμένη από το σημείο.

Μπορεί το δεύτερο βραβείο να μην το πήρε, ωστόσο το πρώτο κατάφερε να το πάρει...

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έβγαλε το πουκάμισο και «τρέλανε» τα πλήθη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμήνευσε το «Ελεύθερος» και ξεσήκωσε με την εμφάνισή του.Ένα act εμπνευσμένο από τα τσίρκο της παλιάς εποχής, με καρουζέλ στις γιγαντοοθόνες και ξυλοπόδαρους δίπλα του να χορεύουν ο ερμηνευτής τραγούδησε τη μεγάλη του επιτυχία που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των charts.

Η στιγμή δε που έβγαλε το πουκάμισό του ανεμίζοντάς το στον αέρα προκάλεσε το απόλυτο παραλήρημα στο κοινό!