Χρήστος Βασιλόπουλος: Από τη «Μηχανή του Χρόνου» στην ΕΡΤ με δικιά του εκπομπή

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πρώτες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χρήστος Βασιλόπουλος: Από τη «Μηχανή του Χρόνου» στην ΕΡΤ με δικιά του εκπομπή

Ο ταλαντούχος και πολύπειρος δημοσιογράφος Χρήστος Βασιλόπουλος είναι η νέα τηλεοπτική μεταγραφή της ΕΡΤ, αφού χρόνια μετά την συνεχή παρουσία του στην εκπομπή «Μηχανή του χρόνου», η κρατική τηλεόραση αποφάσισε να επενδύσει πάνω του μια εκπομπή αφιερωμένη στα πρόσωπα του πολιτισμού, που άφησαν το αποτύπωμά τους στην ελληνική κοινωνία.

Η ΕΡΤ φαίνεται πως έχει μπει δυνατά στις μεταγραφές από κανάλι σε κανάλι, αφού πρόσφατα, μετά την οριστική αυλαί που έριξαν οι Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1, το κανάλι έκανε γνωστό πως οριστικοποιήθηκε η συμφωνία του με πολύ γνωστό και αγαπητό ηθοποιό της σειράς, που θα συμμετάσχει στη νέα σεζόν της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη νέα εκπομπή του Χρήστου Βασιλόπουλου

«Σε γνωστούς ανθρώπους του πολιτισμού που άφησαν ισχυρό το αποτύπωμά τους στην Ελλάδα θα είναι αφιερωμένα τα «Πρόσωπα με τον Χρίστο Βασιλόπουλο», ο οποίος επιστρέφει στην ΕΡΤ το φθινόπωρο με έναν εντελώς νέο κύκλο εκπομπών.

Πρόκειται για δώδεκα αφιερωματικές εκπομπές με στοιχεία έρευνας, που θα φωτίσουν όλες τις πτυχές προσώπων του πολιτισμού.

Ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας τους, αλλά και ποιες οι δυσκολίες που πέρασαν και οι πίκρες που βίωσαν. Επίσης, ποια ήταν η καθημερινότητά τους, οι δικοί τους άνθρωποι, τα πρόσωπα που τους επηρέασαν.

Τα “Πρόσωπα με τον Χρίστο Βασιλόπουλο” έρχονται στην ΕΡΤ για να φωτίσουν τη ζωή των ανθρώπων αυτών και να ξεχωρίσουν τον μύθο από την πραγματικότητα.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και πολλά απ’ αυτά θα πραγματοποιηθούν και εκτός Αθηνών».

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος στα γυρίσματα της νέας του εκπομπής

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα και της «Μιας νύχτας του Αυγούστου» στην ΕΡΤ

Όλο και πλησιάζει η στιγμή που θα δούμε στους δέκτες μας μέσω της συχνότητας της ΕΡΤ τη νέα σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» που αποτελεί τη συνέχεια από το «Νησί», του αριστουργήματος της Βικτόριας Χίσλοπ που αγαπήθηκε όσο λίγα. Έχουν ήδη διαρρεύσει τα ονόματα πολλών ηθοποιών που θα είναι στο cast, μεταξύ των οποίων είναι και η Γιουλίκα Σκαφιδά και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, που μετά από 12 χρόνια συναντιούνται ξανά στη συνέχεια της σειράς και μας παρουσίασαν φωτογραφίες από το πρώτο γύρισμα.

Η Σκαφιδά άλλωστε είχε φροντίσει ήδη να αποκαλύψει στο κοινό της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram ότι επιστρέφει στο ρόλο της Μαρίας Πετράκη που αγαπήθηκε στο νησί, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της που μετά από τόσα χρόνια γυρνάει σε γνώριμα μέρη. Μάλιστα είχε φροντίσει να ανεβάσει και μια πολύ έξυπνη φωτογραφία ως spoiler.

«12 χρόνια πέρασαν και μας προσπέρασαν αλλά είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πάλι μαζί», γράφει ο Αλέjανδρος Λογοθέτης σε ένα story του στο instagram.

Η Γιουλίκα Σκαφιδά ενθουσιασμένη στο set της νέας σειράς

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης στο ρόλο του γιατρού

Η Γιουλίκα Σκαφιδά και ο Αλέξανδρος ΛογοθέτηςΗ Γιουλίκα Σκαφιδά και ο Λογοθέτης στα γυρίσματα της σειράς

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης με τη Βικτώρια Χίσλοπ