"Ξεμάλλιασμα" στον ΣΚΑΙ: Σκορδά και Μπακοδήμου άνω κάτω

Αναμπουμπούλα με την άφιξη της Φαίης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Με δάκρυα στα μάτια και χωρίς πολλά λόγια, το μεσημέρι της Παρασκευής η Φαίη Σκορδά αποχαιρετούσε τον ΑΝΤ1, ευχαριστώντας τους ανθρώπους του καναλιού και τον πρόεδρο του ομίλου ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού. Λίγες ώρες αργότερα, με δελτίο Τύπου το κανάλι ανακοίνωνε τη λύση της συνεργασίας του με τη Φαίη Σκορδά μετά από εννιά χρόνια, την ευχαριστούσε για τη συνεισφορά της και της ευχόταν “καλή τύχη”.

Κάπως έτσι έληξε ένα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα της παρουσιάστριας, επιβεβαιώνοντας όσα ακούγονταν το τελευταίο διάστημα και την ήθελαν τελικά να μην ανανεώνει το συμβόλαιό της. Η κινητοποίηση των υπόλοιπων καναλιών ήταν άμεση, με την «μπίλια» τελικά να κάθεται στον ΣΚΑΪ, που πρόσφερε «γη και ύδωρ» στα πόδια της και της ετοιμάζει «βασιλική» υποδοχή με... τριπλό στούντιο για την εκπομπή της. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η μεταγραφή της θα ανακοινωθεί άμεσα, μαζί με τα μέλη που θα αποτελούν το πάνελ της - ανάμεσά τους παλιοί γνώριμοι όπως η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Νίκος Παρτσώλης.

Από την Αρετή Σιδέρη

Την ίδια στιγμή υπάρχει έντονος προβληματισμός όσον αφορά στο πρόγραμμα, αφού πριν από λίγες εβδομάδες είχε ανακοινωθεί η επιστροφή της Μαρίας Μπακοδήμου που προοριζόταν να αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη, αλλά με δεδομένες τις νέες εξελίξεις πλέον θεωρείται πιθανότερο να μετακομίσει στο Σαββατοκύριακο με ψυχαγωγικό μαγκαζίνο. Άκρως ενδιαφέρουσες αναμένονται οι εξελίξεις, με τη μεταγραφή της Φαίης να ταράζει τα νερά και να αλλάζει εκ νέου τις τηλεοπτικές ισορροπίες.

Οι τσακωμοί Λιάγκα & Σκορδά που... έμειναν

Μαζί δεν έκαναν και χώρια δεν μπορούσαν τελικά, αφού με ένα διάλειμμα μετά το μεταξύ τους διαζύγιο, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά έγραψαν τηλεοπτική ιστορία με τους τσακωμούς τους. «Αμάν ρε Φαίη» και «Έλα ρε Γιώργο» ακούγονταν σχεδόν σε καθημερινή βάση, με αφορμή πληθώρα θεμάτων της επικαιρότητας: Από τον «Ξεπαρθενώνα» και τα κιλά του Πέτρου Φιλιππίδη, μέχρι το επεισόδιο στα MAD VMA (δείτε εδώ το βίντεο Σκορδά - Λιάγκα που μάλωσαν γι' αυτό) και τη Ρούλα Πισπιρίγκου. «Μη με τρελαίνεις! Είπε “μαγκάκι” τη Ρούλα και όλη η Ελλάδα έφριξε! Δηλαδή για να βγαίνει στην εκπομπή, θα τον γλείψουμε;», έλεγε η Φαίη Σκορδά αναφερόμενη στον δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλου, για να της απαντήσει ο Γιώργος Λιάγκας:

«Όλοι οι εγκληματίες έχουν δικαίωμα υπεράσπισης» και να συμπληρώνει χαμογελώντας στον καλεσμένο Πέτρο Κουσουλό: «Έτσι τσακωνόμαστε, το συνηθίζουμε, μην παρεξηγείσαι». Πιο πρόσφατες αφορμές για διαφωνία ήταν τα... φρύδια της Σοφίας Χατζηπαντελή, με τον Γιώργο να υποστηρίζει πως «την επέλεξαν επειδή έχει ιδιαίτερη εμφάνιση» και τη Φαίη να αντιδρά προβάλλοντας το βιογραφικό της αλλά και το επεισόδιο στα MAD VMA, με τη παρουσιάστρια να κατηγορεί τον τηλεοπτικό της παρτενέρ για δημόσιες σχέσεις και εκείνον να της απαντά εκνευρισμένος: «Αν ένας παρουσιαστής στην Ελλάδα δεν έχει κάνει δημόσιες σχέσεις στην Ελλάδα, είμαι εγώ».

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 13/7, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ