Ανατροπή στην ΕΡΤ: Αυτή η παρουσιάστρια ''κλείδωσε'' για το δελτίο ειδήσεων των 15:00

Πολλά ακούστηκαν ωστόσο έδωσε τα χέρια με τον τηλεοπτικό σταθμό...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ανατροπή στην ΕΡΤ:  Αυτή η παρουσιάστρια ''κλείδωσε'' για το δελτίο ειδήσεων των 15:00

Η τρέχουσα περίοδος, χαρακτηρίζεται από πολλές μεταγραφές μεταξύ των καναλιών, αφού όλοι οι σταθμοί θέλουν να βρουν τους ανθρώπους κλειδιά που θα πλαισιώσουν τα project της νέας σεζόν. Ένα από αυτά είναι και η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, που παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ στις 21.00 ωστόσο μετά την αντικατάστασή της από τον Γιώργο Κουβαρά οι δύο πλευρές παρέμενε άγνωστο αν θα καταλήξουν σε συμφωνία. Ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχουμε μια ανατροπή.

Πρόθεση του καναλιού σύμφωνα και με δημοσιεύματα της Real ήταν η παρουσιάστρια να αναλάβει κάποια πολιτική εκπομπή, ωστόσο εκκρεμούσε η συνάντηση μεταξύ διοίκησης και Παρασκευοπούλου, ώστε να συζητήσουν για τα ''θέλω'' τους. Σε ποια λοιπόν θέση την δούμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Σε αυτόν το πόστο έκλεισε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου με τη διοίκηση της ΕΡΤ

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real η ανκοργούμαν της ΕΡΤ θα παραμείνει σε ρόλο πρώτης γραμμής και θα αναλάβει την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων στις 15:00. Σε συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα στην παρουσιάστρια και στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης έπεσαν και άλλες προτάσεις-στο τραπέζι, όπως να αναλάβει καθημερινή ή βραδινή εκπομπή, αλλά τελικά «κλείδωσε» και πάλι σε παρουσίαση δελτίου ειδήσεων.

Όσο για το κεντρικό δελτίο στις 21:00 με το Γ. Κουβαρά, θα αποκτήσει έντονο πολιτικό στοιχείο, φιλοξενώντας αρχηγούς κομμάτων κα υποψήφιους βουλευτές.

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου αναλαμβάνει το δελτίο των 15.00 στην ΕΡΤ

Έρχεται νέα εκπομπή στο κανάλι με αγαπημένο δημοσιογράφο

Ο ταλαντούχος και πολύπειρος δημοσιογράφος Χρήστος Βασιλόπουλος είναι η νέα τηλεοπτική μεταγραφή της ΕΡΤ, αφού χρόνια μετά την συνεχή παρουσία του στην εκπομπή «Μηχανή του χρόνου», η κρατική τηλεόραση αποφάσισε να επενδύσει πάνω του μια εκπομπή αφιερωμένη στα πρόσωπα του πολιτισμού, που άφησαν το αποτύπωμά τους στην ελληνική κοινωνία.

Η ΕΡΤ φαίνεται πως έχει μπει δυνατά στις μεταγραφές από κανάλι σε κανάλι, αφού πρόσφατα, μετά την οριστική αυλαί που έριξαν οι Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1, το κανάλι έκανε γνωστό πως οριστικοποιήθηκε η συμφωνία του με πολύ γνωστό και αγαπητό ηθοποιό της σειράς, που θα συμμετάσχει στη νέα σεζόν της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

«Σε γνωστούς ανθρώπους του πολιτισμού που άφησαν ισχυρό το αποτύπωμά τους στην Ελλάδα θα είναι αφιερωμένα τα «Πρόσωπα με τον Χρίστο Βασιλόπουλο», ο οποίος επιστρέφει στην ΕΡΤ το φθινόπωρο με έναν εντελώς νέο κύκλο εκπομπών.

Πρόκειται για δώδεκα αφιερωματικές εκπομπές με στοιχεία έρευνας, που θα φωτίσουν όλες τις πτυχές προσώπων του πολιτισμού.

Ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας τους, αλλά και ποιες οι δυσκολίες που πέρασαν και οι πίκρες που βίωσαν. Επίσης, ποια ήταν η καθημερινότητά τους, οι δικοί τους άνθρωποι, τα πρόσωπα που τους επηρέασαν.

Τα “Πρόσωπα με τον Χρίστο Βασιλόπουλο” έρχονται στην ΕΡΤ για να φωτίσουν τη ζωή των ανθρώπων αυτών και να ξεχωρίσουν τον μύθο από την πραγματικότητα.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και πολλά απ’ αυτά θα πραγματοποιηθούν και εκτός Αθηνών».

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος στα γυρίσματα της νέας του εκπομπής