«Έχει δυσκολία στη διαχείριση θυμού, με αποτέλεσμα...» - Η αποκάλυψη του Παπαζήση για τον ρόλο του στη στΟργή

Μας έδωσε ένα μικρό spoil!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έχει δυσκολία στη διαχείριση θυμού, με αποτέλεσμα...» - Η αποκάλυψη του Παπαζήση για τον ρόλο του στη στΟργή

Ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο οποίος πρόσφατα μίλησε για την επιμέλεια του γιου του με την Βανέσσα Αδαμοπούλου, παραχώρησε μία πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στον Τηλεθεατή, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τη συγκεκριμένη συνεργασία στην σειρά Ψέματα αλλά και για τον ρόλο του στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, στΟργή.

Ο Παπαζήσης μας αποκαλύπτει για το ρόλο του στην στΟργή

Πείτε μας για την αινιγματική φιγούρα που ονομάζεται Πέτρος Δημακέας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα σε αυτή τη σειρά. Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους, με τους οποίους δεν είχαμε συνεργαστεί και δεν τους ήξερα, όπως ο σκηνοθέτης Γιώργος Γκικαπέππας, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, ο Χρήστος Λούλης.

Ήταν μια σπουδαία ομάδα. Είχα εντυπωσιαστεί εξαρχής από το σενάριο, δεν μπήκα στη διαδικασία να δω ξένα φορμάτ. Επειδή είμαι ένας ηθοποιός φαν τέτοιων δεύτερων ρόλων, πάντα τους αγαπούσα, διαβάζοντας το ρόλο του Πέτρου Δημακέα χάθηκα μαζί του. Δυσκολεύτηκα όσο ποτέ, τουλάχιστον τηλεοπτικά, να προσεγγίσω αυτό το ρόλο. Είναι μια αινιγματική φιγούρα. Ο άνθρωπος-κλειδί σε αυτή την ιστορία των δώδεκα επεισοδίων».

Η αποκάλυψη του Παπαζήση για τον ρόλο του στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ

Αυτός που έφερε αλλαγές στην πορεία της Έλενας...

«Μόνο αλλαγές; Είναι ο άνθρωπος που τον έβαλαν οι σεναριογράφοι συνειδητά για να διαλύσει τα πάντα στη σειρά».

Την επόμενη σεζόν έχετε και κάποιες συνεδρίες με την ψυχίατρο... Μαρία Ναυπλιώτου στη νέα σειρά «στΟργή» στον ΣΚΑΪ;

«Είναι μια μικρή εμφάνιση τεσσάρων επεισοδίων. Επίσης, έζησα εξαιρετικές συνεργασίες με ανθρώπους που δεν είχα δουλέψει. Πολύ ωραίος ρόλος σε μια σειρά που μπορεί να είναι ξένο φορμάτ, αλλά είναι τόσο επίκαιρη.

Παίζω έναν τύπο, τον Ιωάννη, που είναι παντρεμένος με την Ειρήνη -την υποδύεται η Βασιλική Τρουφάκου-, έχουν δύο παιδιά και έχει δυσκολία στη διαχείριση θυμού, με αποτέλεσμα την ενδοοικογενειακή βία. Είμαι χαρούμενος, γιατί οι δυο τηλεοπτικές επαφές μου έχουν να κάνουν με επίκαιρα θέματα».

Αγκαλιά στα παρασκήνια ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση - Στο πλευρό του ηθοποιού σε κάθε βήμα

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση, αν και δεν το έχουν παραδεχθεί οι ίδιοι σε προσωπικές τους δηλώσεις, είναι σε σχέση και είναι πολύ ερωτευμένοι. Μάλιστα, πέρα από το Κόκκινο Ποτάμι, οι δυο τους πρόκειται να εμφανιστούν μαζί στην τηλεόραση για ένα άλλο πρότζεκτ.

Το βράδυ της Δευτέρας 11/7, λοιπόν, είχε πρεμιέρα η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός ως Ερμής, "Προμηθέας Δεσμώτης", και εκεί βρέθηκαν πολλές προσωπικότητες του χώρου για να δουν και να στηρίξουν τους συναδέλφους και τους φίλους τους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η σύντροφος του ίδιους, με την οποία φωτογραφήθηκαν μαζί χαμογελώντας, στα παρασκήνια.

Ιωάννης Παπαζήσης

Ιωάννης Παπαζήσης - Αναστασία Παντούση