Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Ξεκινάει το δεύτερο και εντονότερο κύμα σφαγών...» - Το μεγάλο spoiler του Μανούσου Μανουσάκη για το Κόκκινο Ποτάμι

Σχετικά με τον δεύτερο κύκλο της ιστορικής σειράς

«Ξεκινάει το δεύτερο και εντονότερο κύμα σφαγών...» - Το μεγάλο spoiler του Μανούσου Μανουσάκη για το Κόκκινο Ποτάμι
TV 19.07.2022 11:39
Από Πέννυ Μαστοράκου

Είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν στο Κόκκινο Ποτάμι, μιας ιστορικής σειράς που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, και ετοιμάζεται να το ξανακάνει από την ερχόμενη σεζόν, ωστόσο σήμερα αποκάλυψε περισσότερα!

Ο λόγος για τον Μανούσο Μανουσάκη, ο οποίος το πρωί της Τρίτης 19/7, μίλησε για τις προετοιμασίες της επιστροφή της σειράς σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» και για όλα όσα έρχονται προσεχώς στις οθόνες μας.

Οι αποκαλύψεις του Μανούσου Μανουσάκη για το Κόκκινο Ποτάμι

«Ο δεύτερος κύκλος, η συνέχεια του Κόκκινου Ποταμιού ξεκινά από εκεί που τελείωσε ο πρώτος. Δηλαδή 19 Μαϊου του 1919, όπου ο Κεμάλ εκφωνεί τον εμπρηστικό και διχαστικό του λόγο στη Σαμσούντα και ξεκινάει το δεύτερο και εντονότερο κύμα σφαγών της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού. Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στα ελληνικά τεκτενόμενα, όπως ο διχασμός και η διεθνής πολιτική, που θα τα βιώσουμε μέσα από το πετσί των ηρώων μας.

Θα δούμε πως η πολιτική σημαίνει ζωή ή θάνατος για τους ανθρώπους και θα περάσουμε στην καταστροφή της Σμύρνης μέχρι το 1923 στην ανταλλαγή των πληθυσμών. Αυτά τα τραγικά τέσσερα χρόνια για τον ελληνισμό».

«Αυτή την περίοδο βρισκόμαστε για γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη σε έναν συγκλονιστικό χώρο που έχουμε μετατρέψει σε μια αγορά εποχής. Εδώ πέρα θα συντελεστούν δράματα, ευτυχείς και τραγικές στιγμές με τον Όμηρο Πουλάκη και την Αναστασία Παντούση » συμπλήρωσε ο Μανούσος Μανουσάκης στο τέλος.

«Η απώλεια του Μίλτου δεν...»

Στην τελική ευθεία βρίσκονται τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του «Κόκκινου Ποταμιού» (δείτε τι συμβαίνει με τον πρώτο κύκλο) ενώ οι ηθοποιοί ξεκινούν να στήνονται υπό τη σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη. Στα backstage πήγε η κάμερα του «Open Weekend» και πέτυχε τον σκηνοθέτη και τους πρωταγωνιστές, όπου έδωσαν αποκλειστικές συνεντεύξεις.

«Η ιστορία μας αρχίζει το 1919 και τελειώνει το 1922. Η καταστροφή της Σμύρνης καταγράφεται στην καινούργια σειρά. Η απώλεια του Μίλτου δεν ξεπερνιέται. Η Ιφιγένεια δεν μπορεί να το δεχτεί. Θα δούμε αν θα τελεσφορήσει ένας νέος έρωτας.

Συμμετέχουν γύρω στους 220 ηθοποιοί, πάνω από 1500 βοηθητικοί» είπε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Η Αναστασία Παντούση, η Ιφιγένεια της σειράς, είπε: «Ξεκινάμε ένα καινούργιο ταξίδι που είναι πια μυθοπλασία. Η Ιφιγένεια ήταν ένα υπαρκτό πρόσωπο. Τώρα θα της δώσουμε την ευκαιρία να δούμε τι θα γινόταν αν».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Μανούσο πως είναι η μικρή;» - Η επική αντίδραση του Καζάκου όταν είδε την κόρη του σε σειρά του Μανουσάκη

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι γιος πρώην ηθοποιού από το Κόκκινο Ποτάμι

Share