Θα βάλουν ''φωτιά'' - Το δίδυμο που θα ''εκτοξεύσει'' την πρωινή ζώνη του Open

Πολλά υποσχόμενοι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Θα βάλουν ''φωτιά''  - Το δίδυμο που θα ''εκτοξεύσει'' την πρωινή ζώνη του Open

Αφού κλείδωσε στο Open για την επόμενη σεζόν πολύ αγαπημένη εκπομπή και αφού ολοκλήρωσε την τυπική φωτογράφιση, το ''οκ'' πήρε άλλο ένα project, που αναμένεται να κρατάει συντροφιά στο κοινό από την 1η Αυγούστου.

Ο λόγος για την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», που θα ξεκινάει καθημερινά στις 06:00 το πρωί και το τιμόνι της παρουσίασης θα μοιράζονται οι Βασίλης Τσεκούρας και τη Στέλλα Παπαμιχαήλ. Οι δύο γνωστοί δημοσιογράφοι θα αναλύουν ζητήματα επικαιρότητας αλλά ό,τι συμβαίνει στην κοινωνία και την πολιτική.

Η νέα πρωινή εκπομπή του Open για τον Αύγουστο

Παπαμιχαήλ - Τσεκούρας

Το δύσκολο περιστατικό που είχε με την υγεία του ο Τσεκούρας

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες στην υγεία του Βασίλη Τσεκούρα, του δημοσιογράφου του OPENtv, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στην μάχη που δίνει μετά και το δεύτερο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.

Αισιόδοξοι φαίνονται οι γιατροί για την κατάσταση του δημοσιογράφου του οικονομικού ρεπορτάζ. Ο ίδιος ένιωσε την Παρασκευή (29/05) το βράδυ, έντονες ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

Μετά το πρώτο χειρουργείο ο Βασίλης Τσεκούρας νοσηλεύεται σε κρεβάτι Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Η κατάστασή του παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη. Δείτε τι έλεγαν οι τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση για τον Βασίλη Τσεκούρα και την περιπέτεια της υγείας του, η Χριστίνα Βραχάλη έχει σταθεί στο πλευρό του, και μάλιστα, του έστειλε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για να του δείξει την υποστήριξή της.

Η γνωστή δημοσιογράφος θέλησε να δείξει με μία υπέροχη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικότης λογαριασμό στο Instagram, πως μπορεί να μην μπορεί αυτή τη στιγμή να βρεθεί κοντά στον Βασίλη Τσεκούρα, ωστόσο τον σκέφτεται και του στέλνει όλη της τη θετική ενέργεια.

Να πούμε στο σημείο αυτό πως η Χριστίνα Βραχάλη αποχώρησε από το J2US, ωστόσο ο παρτενέρ της επέστρεψε σαν ζευγάρι του Μάριου Πρίαμου. Δείτε εδώ την πρώτη τους εμφάνιση