Dragons' Den: Μεγάλη ανατροπή! Εξελίξεις με τους κριτές του νέου reality με παρουσιαστή τον Τανιμανίδη

Δεν έχουμε δει κάτι αντίστοιχο σε show

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Dragons' Den: Μεγάλη ανατροπή! Εξελίξεις με τους κριτές του νέου reality με παρουσιαστή τον Τανιμανίδη

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι άδικο να φέρει μόνο τον τίτλο του παρουσιαστή, καθώς είναι ασταμάτητος και συνεχώς ανήσυχος με τα επαγγελματικά του. Οι μέχρι σήμερα ενέργειες του, του δίνουν με ευκολία τον τίτλο του επιχειρηματία και μάλιστα του επιτυχημένου.

Όσο κάνει τις διακοπές του με την Μπόμπα στην Ισλανδία, μέσω της Real έγινε γνωστό, πως προχωράει το project, που έχει αγοράσει με χαρακτηριστικό όνομα ''Dragons' Den''.

Ο Σάκης δεν θα είναι παραγωγός μόνο αλλά και παρουσιαστής και ουσιαστικά πρόκειται να στηρίξει τα projects απλών ανθρώπων, που θέλουν να δουν την ιδέα τους να υλοποιείται. Για να συμβεί αυτό ο ΑΝΤ1 έχει βρει μια ομάδα πέντε επιχειρηματιών που θα αναλάβουν ρόλο κριτή-επενδυτή.

Αυτοί θα είναι κριτές για το Dragons' Den με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη

Τα τελικά ονόματα, που για την ώρα δεν ανακοινώνονται, αναμένεται να έχουν απήχηση στο χώρο και δεν θα συνδέονται με φιλικά πρόσωπα του παρουσιαστή, όπως είναι η Μαρίνα Βερνίκος και ο Μίλτος Καμπουρίδης.

Tανιμανίδης - Dragons Den

Τα νούμερα που παραλίγο να τον οδηγήσουν εκτός ΑΝΤ1

Στο δυναμικό του ΑΝΤ1 ανήκει τα δύο τελευταία περίπου χρόνια ο Σάκης Τανιμανίδης, μιας και έχει αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι περιπέτειας του σταθμού, την Φάρμα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως ακριβώς τα περίμεναν.

«Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει, με ιδιαίτερη χαρά, στην οικογένειά του τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο Σάκης Τανιμανίδης εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού και θα ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές της πολύπλευρης προσωπικότητάς του, μέσα από εντυπωσιακά και καινοτόμα project.

Με το ένα πόδι εκτός ΑΝΤ1 ο Σάκης Τανιμανίδης;

Η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 αρχίζει με την παρουσίαση της “Φάρμας”. Έχοντας μια επιτυχημένη πορεία στον τηλεοπτικό χώρο, ο χαρισματικός παρουσιαστής και παραγωγός ξεκινά στον ΑΝΤ1 έναν νέο δρόμο με πυξίδα τη σημαντική εμπειρία και τη δημιουργικότητά του», αναφερόταν στο δελτίο Τύπου στις 16 Φεβρουαρίου 2021.

Τόσο πέρσι όσο και φέτος τα νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά απογοητευτικά, με το κανάλι εκεί που θεωρούσε τον Σάκη Τανιμανίδη φαβορί, τώρα να είναι αουτσάιντερ, ενώ μάλιστα έχουν μειωθεί ήδη τα επεισόδια προβολής της Φάρμας.

Σύμφωνα με πληροφορίες. ο παρουσιστής είχε ενστάσεις με την εταιρεία παραγωγής που είχε την ευθύνη για την Φάρμα και έτσι οι σχέσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί. Μπορεί το συμβόλαιο του να έχει ισχύ ακόμα, ωστόσο δεν φαίνεται πως έχει να αναλάβει κάποιο πρότζεκτ που τον ενδιαφέρει.