''Έσκασε'' η πολυαναμενόμενη είδηση: Ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην ομάδα της Καινούργιου

Είναι επίσημο!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Έσκασε'' η πολυαναμενόμενη είδηση: Ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην ομάδα της Καινούργιου

Πολλοί έφυγαν, πολλοί όμως ήρθαν κιόλας και έτσι για ακόμα μια χρονιά η Κατερίνα Καινούργιου κατάφερε να χτίσει μια δυνατή ομάδα για την εκπομπή της «Super Κατερίνα». Πολλοί ήταν οι ψίθυροι το τελευταίο διάστημα ότι ο Γρηγόρης Γκουντάρας μετά το κόψιμο της εκπομπής «Όλα Γκουντ», θα μετακόμιζε στην εκπομπή της Καινούργιου και με σημερινή ανακοίνωση της Barking well Media, οι φήμες επιβεβαιώθηκαν.

Στην περσινή του εκπομπή ο Γκουντάρας ήταν συνεργάτης με την σύζυγό του Νάταλι Κακκαβά. Ωστόσο τα νούμερα δεν ήταν τα αναμενόμενα και η εκπομπή δεν πήρε πράσινο φως για τη φετινή σεζόν. Πολλές ήταν οι αινιγματικές αναρτήσεις της Κακκαβά μέσα στο καλοκαίρι, και απευθύνονταν κυρίως σε τοξικούς ανθρώπους, που όπως είχαν γνωστοποιήσει και παλιότερα έσπευσαν να τους κρίνουν.

Η επίσημη ανακοίνωση της Barking Well Media για τον Γρηγόρη Γκουντάρα

«Ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γρηγόρης Γκουντάρας, εντάσσεται στο δυναμικό της Barking Well Media.

Ο Γρηγόρης, με την ξεχωριστή ματιά του, εμπεριστατωμένη άποψη και πολυετή εμπειρία σε μεγάλα τηλεοπτικά projects μπροστά και πίσω από τις κάμερες, θα ενισχύσει τις ψυχαγωγικές παραγωγές της εταιρείας με αρχή την εκπομπή Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου στον Αlpha. Θα ακολουθήσουν κι άλλες σημαντικές και γεμάτες εκπλήξεις συνεργασίες, σε νέες, καινοτόμες παραγωγές που έρχονται»!

Επέστρεψε στους συνεργάτες της η Καινούργιου

Οι διακοπές στα Ελληνικά νησιά και οι ξέγνοιαστες μέρες τελείωσαν για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία επέστρεψε δριμύτερη στο γραφείο και στις υποχρεώσεις της με την εκπομπή Super Κατερίνα, η οποία θα κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό στον ALPHA.

Μετά από ένα ταραχώδες καλοκαίρι, η Κατερίνα Καινούργιου είναι έτοιμη να πιάσει και πάλι δουλειά στο πλευρό των αγαπημένων της προσώπων. Το Super Κατερίνα άλλωστε φέτος θα έχει σημαντικές αλλαγές συγκριτικά με πέρυσι (δείτε εδώ ποιος είναι ο νέος συνεργάτης που μπαίνει στην ομάδα της).

Η αγαπημένη παρουσιάστρια με το που έφτασε στο γραφείο άρχισε να βγάζει βίντεο τους συνεργάτες της, ενώ τη διαφορά έκανε το μήνυμα του Γιάννη Πουλόπουλου ο οποίος τόνισε πως δε θα αφήσει εύκολα την Κατερίνα Καινούργιου και πως θα τελειώσει την τηλεοπτική καριέρα του στο πλευρό της.