Ξανθιά και όχι παρουσιάστρια - Η γυναίκα που μπαίνει στη θέση της Κρονάκη στην εκπομπή ''Μαμά-δες''

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξανθιά και όχι παρουσιάστρια - Η γυναίκα που μπαίνει στη θέση της Κρονάκη στην εκπομπή ''Μαμά-δες''

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή για το επαγγελματικό μέλλον της Τζένη Θεωνά, η οποία από τον ρόλο της ηθοποιού θα αναλάβει γνωστή εκπομπή της ΕΡΤ.

Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε από τον ίδιο τον σταθμό, που καλωσόρισε την Τζένη ως παρουσιάστρια του προυπάρχοντος προγράμματος ''Μαμά-δες''. Πρόκειται για ένα φορμάτ, που αφορά σε σχέσεις γονέων με τα παιδιά τους και η γυναίκα θα ταιριάζει τέλεια στο ρόλο αυτό, αφού η ζωή της μετά την απόκτηση του Αρίωνα άλλαξε ριζικά.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη συμμετοχή της Τζένης Θεωνά στην εκπομπή ''μαμά-δες''

«Η Τζένη Θεωνά αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ2. Η αγαπημένη ηθοποιός, την οποία απολαμβάνουμε στη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια», έρχεται τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ και με έναν τελείως διαφορετικό ρόλο, αυτόν της μαμάς.

Οι «Μαμά-δες» επιστρέφουν στην ΕΡΤ2 και συνεχίζουν να μας μεταφέρουν ιστορίες μέσα από τη διαδρομή της μητρότητας, που συναρπάζουν, συγκινούν και εμπνέουν.
Η εκπομπή ανανεωμένη, αλλά πάντα ευαισθητοποιημένη παρουσιάζει συγκινητικές αφηγήσεις από γνωστές μαμάδες και από μαμάδες της διπλανής πόρτας, που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και κράτησαν στην αγκαλιά τους το παιδί τους.

Σε κάθε εκπομπή ένας γνωστός μπαμπάς μιλάει για την αλλαγή που έφερε στη ζωή του ο ερχομός του παιδιού του».

Τζένη Θεωνά

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝDP

Το τηλεοπτικό μέλλον της Κρονάκη

Οι φήμες κυκλοφορούσαν καιρό, όμως τώρα επιβεβαιώθηκαν! Η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιατζόγλου είναι οι δύο παρουσιαστές που θα δούμε στη νέα πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ από τον Σεπτέμβριο. Οι δυο τους είχαν κάνει κάποια πρώτα δοκιμαστικά, ώστε να πειστεί ο σταθμός ότι μπορεί να τους εμπιστευτεί το νέο εγχείρημα και όπως φαίνεται υπάρχει η απαραίτητη χημεία.

Η ΕΡΤ έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι των μεταγραφών τη φετινή χρονιά, αφού φλερτάρει με πολλά μεγάλα ονόματα, όπως η Ιωάννα Μαλέσκου που μετά την οριστική αυλαία της εκπομπής Love it στο ΣΚΑΙ δε φαίνεται να έχει κλείσει ακόμα τη νέα της τηλεοπτική στέγη. Έχουν ήδη ανακοινωθεί τα πρώτα ονόματα που απέκτησε η δημόσια τηλεόραση, ωστόσο το δικό της ακόμα εκκρεμεί.

Οι δύο παρουσιαστές αναμένεται να έχουν καλεσμένους στο στούντιο αγαπημένα πρόσωπα με ιστορίες που ξεχωρίζουν και θέματα που μας αφορούν και μας ενδιαφέρουν. Θα βρίσκουν επίσης προτάσεις για τη βελτίωση του τρόπου ζωής μας, την υγεία και την ψυχολογία, τη διατροφή, αλλά και την ευζωία.

Επίσης θα δίνεται η πολιτιστική ατζέντα της εβδομάδας με τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις, παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες, συναυλίες και θεάματα για μικρούς και μεγάλους.

Μια δίωρη ψυχαγωγική εκπομπή με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 10:00 έως τις 12:00, στην ΕΡΤ1.

Η Ζωή Κρονάκη είναι η μία από τους δύο παρουσιαστές της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής της ΕΡΤ

Ο Δημήτρης Γιατζόγλου  είναι ο ένας από τους δύο παρουσιαστές της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής της ΕΡΤ