Στιγμές χαράς για την Ελένη Χαμπέρη ένα χρόνο μετά το Survivor - Το αποκάλυψε με μία ανάρτηση

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram Eleni Xamperi
Instagram Eleni Xamperi

Η Ελένη Χαμπέρη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στον περσινό κύκλο του Survivor. Η personal trainer έγινε πρόσφατα νονά και μοιράστηκε τις στιγμές ευτυχίας της με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Η Ελένη Χαμπέρη είχε ξεχωρίσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ τόσο για τις αγωνιστικές τις ικανότητες, όσο και για τον χαρακτήρα της. Η ίδια σε δηλώσεις της είχε αναφέρει πως αν γίνει κάποια στιγμή Survivor all star, θα επιθυμούσε πολύ να συμμετάσχει.

Η χαρά της νονά Ελένης Χαμπέρη και ο μικρός Νικόλας

Το Σάββατο (03/04), η Ελένη Χαμπέρη έζησε μία από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της, όπως την χαρακτήρισε. Συγκεκριμένα, έγινε νονά ενός αγοριού, του Νικόλα.

Στις φωτογραφίες, που ανήρτησε, η χαρά της ήταν έκδηλη. Η ίδια έγραψε: «3.9.2022 Μια από τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες στιγμές της ζωής μου!Και το όνομα αυτού Νικόλαος!».

Η Ελένη Χαμπέρη είναι χαρούμε που έγινε νονά, αλλά τα προσωπικά της δεν πάνε το ίδιο καλά

Ποιο ζευγάρι μετά από 6 ολόκληρους μήνες δεν θα έκανε σαν τρελό να ιδωθεί; Ποια κοπέλα δεν θα ήθελε να δει τον αγαπημένο της μετά από τόσο καιρό; Η Ελένη Χαμπέρη πάντως από όσο γνωρίζουμε κι από όσο έχουμε δει στα social media, τόσες εβδομάδες μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι και δεν έχει βρεθεί με τον αγαπημένο της Πάνο!

Η Ελένη Χαμπέρη αποχώρησε από το Survivor στις 20/6 και πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα στις 24/6 (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Από τότε μέχρι σήμερα εκτός του ότι δεν έχουμε δει καμία κοινή φωτογραφία αυτής και του συντρόφου της (ενώ να σημειωθεί πως πριν το παιχνίδι είχαν μοιραστεί κοινά στιγμιότυπα στα social) η Ελένη Χαμπέρη έχει πάει Βόλο, έχει μείνει Αθήνα αλλά Σκόπελο που είναι ο... αγαπημένος της δεν έχει πατήσει ακόμα το πόδι της!

Στο τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας που είχε κερδίσει στο παιχνίδι η Ελένη ο ίδιος ο Παύλος της είχε πει πως θα βρίσκεται εκεί για τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς έχει αναλάβει ένα μαγαζί, όντας διάσημος σεφ.

Μια πιο πονηρεμένη από μένα, λοιπόν, θα έλεγε πως αυτή η σχέση αν δεν έχει φτάσει ήδη στο τέρμα της... οδεύει! Βέβαια, ευχόμεθα να μην ισχύει κάτι τέτοιο γιατί σαν ζευγάρι ταιριάζουν πάρα πολύ!

Αυτός είναι ο σύντροφος της Ελένης Χαμπέρη

Survivor 4 Ελένη Χαμπέρη προσωπική ζωή

Survivor 4 Ελένη Χαμπέρη σύντροφος