GNTM 5 trailer 20/9: Μένουν άφωνοι όλοι! Σε αυτή την παίκτρια θα δώσει ο Καράβας την Wild Card του

Όσα θα δούμε στο 2ο επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 5 trailer 20/9: Μένουν άφωνοι όλοι! Σε αυτή την παίκτρια θα δώσει ο Καράβας την Wild Card του

Πρεμιέρα έκανε χθες 19/9 το GNTM 5 και είδαμε διάφορες γυναίκες να περνάνε από τις audition, ανάμεσα τους και μια 79χρονη η οποία εξέπLηξε τους κριτές με την αυτοπεποίθηση της. Βέβαια, τόσο ο Γιώργος Λιάγκας, όσο και η Αφροδίτη Γραμμέλη έκραξαν πολύ άσχημες τους 4 κριτές.

Απόψε λοιπόν 20/9 το ριάλιτι μοντέλων επιστρέφει και πρόκειται να επικρατήσει χαμός. Θα δούμε γυναίκες που θα ξετρελάνουν τους τέσσερις κριτές, ενώ δεν θα λείψουν και οι εντάσεις ανάμεσα τους, αλλά και ανάμεσα με τους διαγωνιζόμενους.

Επίσης, ο Γιώργος Καράβας θα δώσει την πρώτη του Wild Card σε μια παίκτρια που θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε το trailer του GNTM 5

Σοφρωνίου και Καράβας δίνουν δυνατά spoiler για τη συνέχεια του GNTM

Οι δύο από τους τέσσερις κριτές, Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου βρέθηκαν καλεσμένοι στο Breakfast at Star και αποκάλυψαν ότι η συνέχεια του παιχνιδιού θα είναι ακόμα πιο συναρπαστική.

Όπως είδαμε πάντως χθες οι καυγάδες δεν έλειψαν καθόλου από την κριτική επιτροπή, αφού είχε ήδη γίνει γνωστό ότι οι σχέσεις μεταξύ Καγιάς και Χατζηπαντελή δεν ήταν και οι καλύτερες πυροδοτώντας τις φήμες ότι αυτός ήταν ο λόγος που η δεύτερη δεν θα μείνει σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αρχικά ανέφερε ο Γιώργος Καράβας:

«Έχουν προχωρήσει οι δοκιμασίες. Φέτος θα δείτε πολύ ανανεωμένο το GNTM, δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Περιμένω πώς και πώς να δω την πρεμιέρα. Έχει πολύ ενδιαφέρον φέτος.

Η κοινωνία αλλάζει με γοργούς ρυθμούς και η μόδα είναι μέρος αυτής. Ακολουθεί τα δρώμενα, ακολουθεί τις τάσεις. Αλλάζουν τα πάντα στον κόσμο και η μόδα είναι ο πρώτος χώρος που αντικατοπτρίζει όλη αυτή την αλλαγή».

Ο Τάσος Σοφρωνίου από την άλλη έδωσε και μία γεύση όσων θα δούμε στα επεισόδια του ριάλιτι: «Θα το δείτε ήδη από το πρώτο επεισόδιο που ούτε εμείς το πιστεύουμε. Έχει κλάματα φέτος, φωνές, χωρισμούς, ενθουσιασμό.

Μπήκαν αρκετές κυρίες που ήταν άνω των 45 και η πιο μεγάλη ήταν 79 ετών που ήταν τόσο θεά που έβαλε μαγιό.

Όχι μόνο καυγάδες έχουν γίνει αλλά έχει γίνει η μάχη του Μάμαλη. Ξεχνάμε ότι υπάρχουν οι καμέρες οπότε λειτουργούμε όπως θα κάναμε σε μια φωτογράφηση, οπότε βγαίνουν τα μαχαίρια».

Καράβας και Σοφρωνίου μιλούν για τη συνέχεια του GNTM