Γη της Ελιάς: Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός θα μπει στη σειρά του MEGA και θα φέρει τα πάνω κάτω

Ποιος είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός θα μπει στη σειρά του MEGA και θα φέρει τα πάνω κάτω

Η σειρά, «Γη της Ελιάς» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν έχει φέρει τα πάνω κάτω μιας και η πλοκή έχει καθηλώσει για τα καλά τους τηλεθεατές με αποτέλεσμα να σημειώνει πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ αναλυτικά).

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή, «Ελένη» αναμένεται να δούμε μια καινούργια "εισβολή" στη σειρά καθώς ο Αποστόλης Τότσικας φαίνεται να είναι το πρόσωπο "φωτιά" που θα προκαλέσει αναταραχές.

Μάλιστα, τα γυρίσματα του ηθοποιού αναμένεται να ξεκινήσουν τέλος Σεπτεμβρίου όπου μεταξύ άλλων θα υποδηθεί τον Σωκράτη Δρακόπουλο, έναν γοητευτικό άνδρα που μένει στη Σουηδία και έρχεται στη Μάνη για να κάνει εμπόριο σχετικά με το Ελαιόλαδο και είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού που υιοθέτησαν ο Μάνος με τη Μαρίνα.

Όλες οι πληροφορίες για την εισβολή του Αποστόλη Τότσικα στη σειρά του MEGA

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής 25/9

Επεισόδιο 7

Η δολοφονία της Βιολέτας μπροστά στα μάτια του Λυκούργου ενισχύει τις υποψίες τού Κουράκου πως το συγκεκριμένο κύκλωμα δεν αστειεύεται και σκοτώνει χωρίς δισταγμό προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του. Η Αγγελική έχει σκορπίσει χαμόγελα στο σπίτι των Βρεττάκων και ο Μάνος, ξετρελαμένος μαζί της, αναλαμβάνει να τη συνοδεύσει την πρώτη της ημέρα στο σχολείο.

Ο Στάθης προτείνει στον Δημοσθένη να συμπεριλάβει τον Άρη στην παράταξή του κι εκείνος δέχεται να τον γνωρίσει, παρόλο που το μυαλό του είναι στη δίκη της Αθηνάς. Η δίκη συνεχίζεται με τις καταθέσεις μαρτύρων, οι οποίοι επιβεβαιώνουν γεγονότα που επιβαρύνουν τη θέση της Αθηνάς. Η Ισμήνη εμμένει στον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο και εξουσιοδοτεί την Αλκμήνη να του επιστρέψει το αυτοκίνητο που της είχε δωρίσει.

Η Ασπασία και η Αρετή πέφτουν θύματα της Χρυσούλας, η οποία εκμεταλλεύεται την εμμονή τους με την Εύα ώστε να τους πάρει χρήματα. Την ίδια ώρα, η Αρετή δέχεται να συνεταιριστεί με τον Θανάση. Η Άννα μαθαίνει με ανακούφιση πως ο φάκελος της δολοφονίας του Ανέστη έκλεισε και τρέχει να μεταφέρει τα νέα στην Ευτυχία. Ο Αλέξης βλέπει τη Μυρτάλη αγκαλιά με τον Χρήστο και «τρελαίνεται»…