«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» 26/9: O παπάς και ο Σώτος συλλαμβάνονται για κατοχή παράνομης ρίγανης

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» 26/9: O παπάς και ο Σώτος συλλαμβάνονται για κατοχή παράνομης ρίγανης

Συνεχίζονται οι περιπέτειες στο θορυβώδες χωριό και έτσι στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», θα δούμε και απόψε 26/9 ένα πολύ όμορφο επεισόδιο. Έτσι μετά τα σχέδια κάποιων για συκοφάντηση των προιόντων των κοινοβιακών, αυτή τη φορά θα δούμε ίντριγκες, τσακωμούς, συλλήψεις αλλά και ύπουλα σχέδια...

Όσα θα δούμε στο αποψινό 26.9 επεισόδιο του Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Ο Σίμος δίνει μια ξεγυρισμένη μπούφλα στον Πετράν και τάσσεται υπέρ του πολέμου που έχουν ανοίξει με το κοινόβιο ο Ηλίας και ο Θύμιος. Ο Χαραλάμπης, πάλι, σαν έτοιμος από καιρό, συλλαμβάνει τον παπά και τον Σώτο για κατοχή παράνομης… ρίγανης και η Σύλβια με την Καλλιόπη αποφασίζουν να του δώσουν ένα γερό μάθημα.

Ο Παναγής τσακώνεται άσχημα με τον Σίμο, που αποφασίζει να κόψει φιλία, την ώρα που η Κατερίνα υπόσχεται να στηρίξει τη Χρύσα και να κρατήσει το μυστικό της εγκυμοσύνης της, για όσο χρειαστεί. Η Φιλιώ δίνει τελεσίγραφο στον Ηλία πως, αν συνεχίσει να καταστρώνει ύπουλα σχέδια, θα έχουν κακά ξεμπερδέματα, την ίδια ώρα όμως η Μάρμω, που έχει βαρεθεί να δίνει τελεσίγραφα, αποφασίζει να ξεκινήσει πόλεμο με τους Πλατανιώτες.

Επόμενο επεισόδιο. Τρίτη 27.09, στις 20:00

Ο Πετράν τρέχει και δεν φτάνει να βρει το σωστό αβγό, μιας και ο Εγκέφαλος τον στριμώχνει όλο και περισσότερο, ενώ η Σύλβια αποφασίζει να μην κάτσει άλλο με σταυρωμένα τα χέρια και στρέφεται ενάντια στους Πλατανιώτες, με τη βοήθεια της Καλλιόπης. Η Κατερίνα με τον Παναγή ψάχνουν υλικά για την ανακαίνιση, ενώ ο Κανέλλος με τον Τζώρτζη ψάχνουν τρόπο να ξεπεράσουν τη Χρύσα και περνάνε παρέα τα πέντε στάδια του πένθους.

Ο Θοδωρής κάνει οντισιόν, για να βρει τραγουδίστρια και να αντικαταστήσει την Αγγέλα, ενώ η Βαλέρια το παίζει μετανιωμένη στον παπά, για να δικαιολογήσει την παρουσία της στον Πλάτανο. Θα βρουν τρόπο οι τρεις... καμπαλέρος του Πλατάνου να διώξουν τους κοινοβιακούς; Τι «δώρο» θα στείλει ο Εγκέφαλος στον Πετράν και τι υποψιάζεται ο Τυμπανιστής για τα αβγά που... αγνοούνται;