GNTM 5: Έμειναν όλοι άφωνοι με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks - Η δήλωση που τους δίχασε

Την πέρασαν ωστόσο στην επόμενη φάση;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: Έμειναν όλοι άφωνοι με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks - Η δήλωση που τους δίχασε

Μετά την συγκινητική audition της Κάτιας, η επόμενη που μπήκε στο πλατό του GNTM 5 ήταν η Άρτεμις Καραβουσιάνη, την οποία είχαμε πρωτογνωρίσει μέσα από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, My style rocks.

Η 62χρονη πρώην αεροσυνοδός κατάγεται από το Πήλιο και στα 42 της χρόνια βγήκε στη σύνταξη. Ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία και μετά τη συνταξιοδότησή της αποφάσισε να ασχοληθεί με πράγματα που της αρέσουν, όπως το μπαλέτο αλλά και το μποξ.

Ωστόσο, αυτή τη φορά αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο μόντελινγκ και έτσι εμφανίστηκε μπροστά από την κριτική επιτροπή φορώντας το κόκκινο φόρεμά της και κρατώντας την τσάντα της. Μάλιστα, θέλει πολύ να μπει στο σπίτι, ωστόσο αυτό που την προβληματίζει είναι ότι αν συνεχίσει στον διαγωνισμό μπορεί να μην καταφέρει να πάει σε ένα spa που συνηθίζει εδώ και χρόνια με τον σύζυγό της, το οποίο το έχουν προπληρώσει και δεν θέλει να το χάσει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δήλωση αυτή δίχασε πολύ τους κριτές καθώς δεν γίνεται κάποιος να πηγαίνει σε μια δουλειά και να βάζει timeline. Ωστόσο, οι κριτές την πέρασαν στην επόμενη φάση, δίνοντάς της 4 ναι!

Η audition της Άρτεμις στο GNTM 5

Spoiler: Αυτές είναι οι διαγωνιζόμενες που φτάνουν στην τελική δεκάδα

To GNTM 5 έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Δευτέρα 19/9 και από τότε έχει καταφέρει να στρέψει όλες τις συζητήσεις καθημερινά πάνω του. Πολλοί είναι εκείνοι που κριτικάρουν έντονα την κριτική επιτροπή για τις επιλογές που έχει κάνει μέχρι στιγμής, αφού σκοπός του φετινού κύκλου είναι να προωθηθεί το diversity, για αυτό άλλωστε και το ηλικιακό όριο έχει διευρυνθεί από 18 έως 88 ετών.

Στην εκπομπή «Open Weekend», αποκαλύφθηκε η τελική δεκάδα του παιχνιδιού και μέσα σε αυτήν δε θα είναι και ηχηρές προσωπικότητες του πέρασαν από την οντισιόν. Μία από αυτές είναι και η κυρία Τίτσα Λάβδα, η 79χρονη, που όπως μάθαμε αποχώρησε μόνη της καθώς είχε τους λόγους της.

Όπως αποκάλυψε στο Open Weekend η δημοσιογράφος, Πένυ Καβέτσου, αυτή τη στιγμή στη βίλα του GNTM βρίσκονται 10 κοπέλες και αύριο θα έχουμε νέα αποχώρηση. Εκκρεμούν φυσικά οι καθιερωμένες επιστροφές. Όσον αφορά τώρα τις παίκτριες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σπίτι του GNTM έχουν γίνει γνωστές οι 9 από τις 10.

Πρόκειται για τις Αλεξία Τράικο, η μάνα και κόρη, Μικαέλα Νόβακ και Μάρα Μάρλη, η Μαρίτα από την Κύπρο, η Βικτώρια, η Νικόλ, η Ζωή, η Εβελίνα και η Έλενα Λυσάνδρου.