Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

GNTM 5: «Να με ακούς που μιλάω» - "Σκοτώθηκε" η Σοφία Χατζηπαντελή με Καγιά, Σοφρωνίου & Καράβα

Χαμός στο πλατό για τα μάτια μιας παίκτριας

GNTM 5: «Να με ακούς που μιλάω» -
TV 26.09.2022 23:25
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο κακός χαμός επικράτησε στο αποψινό 26/9 επεισόδιο του GNTM 5 με πρωταγωνίστρια την Σοφία Χατζηπαντελή, με αφορμή την 18χρονη Ειρήνη (δείτε εδώ την audition της).

Η Σοφία λοιπόν θεώρησε πως η συγκεκριμένη παίκτρια δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο σε σχέση με άλλες Κύπριες κοπέλες, σε αντίθεση με τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος όπως τόνισε έβλεπε σε εκείνη κάτι ξεχωριστό, το ίδιο όμως και οι υπόλοιποι 3 κριτές.

Αυτή η άποψη έκανε την Σοφία Χατζηπαντελή να σηκωθεί από τη θέση της και να βγει εκτός πλατό κι όταν επέστρεψε άρχισε να φωνάζει χωρίς να μπορεί να δεχτεί οποιαδήποτε άλλη άποψη πέρα από τη δική της.

Ο τσακωμός της Σοφίας Χατζηπαντελή με Καγιά, Σοφρωνίου & Καράβα

Όλη η αλήθεια για τις μυθικές απολαβές της Σοφίας Χατζηπαντελή

Είναι αδιαμφισβήτητα η πιο πολυσυζητημένη κριτής του φετινού κύκλου του GNTM. Ο λόγος φυσικά για την Σοφία Χατζηπαντελή, το μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο και την Αγγλιά, με τα χαρακτηριστικά φρύδια που έχουν χιλιοσχολιαστεί. Είναι γνωστό πως άφησε μια μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό προκειμένου να βρεθεί ως guest κριτής στο GNTM 5, ωστόσο αυτό δεν έγινε με το αζημίωτο. Η εκπομπή «Πρωινό» παρουσίασε σήμερα 26/9 αποκλειστικό ρεπορτάζ που τα μαρτυρά όλα για την περιουσία της.

Έτσι λοιπόν, αν ισχύουν τα ποσά που θα δείτε και παρακάτω, μπορεί κανείς να καταλάβει το πως καταφέρνει να μένει τόσο ψύχραιμη και αλώβητη απέναντι στα όσα ακούει. Από τη μία για τα φρύδια της, από την άλλη για τις πλαστικές που έχει κάνει, η κριτής δεν φαίνεται να συγκινείται και ιδιαίτερα. Άλλωστε στο twitter έχει καταφέρει αν κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου, πέρα από πολλά χρήματα...

Και μπορεί να είναι αρκετοί αυτοί που ισχυρίζονται ότι αν δεν είσαι top model δεν βγάζεις πολλά λεφτά, όμως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρωινού λέει άλλα. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο πλατό ότι η Σοφία Χατζηπαντελή προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι προφανώς δεν παράτησε έτσι απλά την καριέρα της, καθώς ο σταθμός ακούγεται ότι της προσφέρει τα ίδια και περισσότερα από την Βίκυ Καγιά.

Ενδεχομένως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ να είναι αυτός ο λόγος που θα είναι guest κριτής και όχι κανονική επειδή ο σταθμός δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές της απαιτήσεις.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δεν το είχε προσέξει κανείς - Η τεράστια αλλαγή στο λογαριασμό της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Instagram μετά το GNTM

Δεν το είχε προσέξει κανείς - Η τεράστια αλλαγή στο λογαριασμό της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Instagram μετά το GNTM

Share