Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Τρία Μίλια: Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη - Η Φωτεινή θα τον βρει σε κρίσιμη κατάσταση

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό (29/9) επεισόδιο της σειράς του STAR

Τρία Μίλια: Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη - Η Φωτεινή θα τον βρει σε κρίσιμη κατάσταση
TV 29.09.2022 09:20
Από Ίρις Βίλα

Οι εξελίξεις στη σειρά του STAR αναμένεται να είναι για μια ακόμη φορά άκρως καταιγιστικές καθώς μετά από την απρόσμενη επίσκεψη που δέχτηκε ο Μιχάλης. Ωστόσο, σε ποια κατάσταση θα τον βρει η η Φωτεινή μόλις τον αντικρίσει;

Οι σημερινές (29/9) εξελίξεις στη σειρά «Τρία Μίλια»

Επεισόδιο 74

Η Φωτεινή βρίσκει τον Μιχάλη αιμόφυρτο και του δίνει τις πρώτες βοήθειες. Ο Στέφανος μαθαίνει τι συνέβη και τρέχει αμέσως στην κλινική, κοντά στον αδελφό του. Όσο ο Νικόλας προσπαθεί να δικαιολογήσει στον Γεράσιμο το μήνυμα, που έστειλε στην Κάτια, δέχεται και ο ίδιος ένα επείγον μήνυμα από τη Δέσποινα. Τρέχει στο φαρμακείο και εκεί μαθαίνει για το e-mail, που ενοχοποιεί τον Τίμο.

Η Ελένη συναντιέται τυχαία με την Κάτια και εκείνη της ζητάει να ξεχάσει το χωρισμό της από τον Μιχάλη και να τον αφήσει να ηρεμήσει. Η Λίζα την πιέζει να αποκαλύψει στον Μιχάλη ότι περιμένει το παιδί του και εκείνη προβληματίζεται για το πώς θα χειριστεί το θέμα.

Ο Λάμπης ακούει άθελά του την κουβέντα τού Νικόλα με τη Δέσποινα και καταλαβαίνει πως τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά, από όσο δείχνουν. Ο Γεράσιμος επισκέπτεται ξαφνικά την κλινική και συνειδητοποιεί ότι κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει. Την ίδια στιγμή, ο Τίμος έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον πραγματικό κίνδυνο.

Τι θα δούμε στο αυριανό (30/9) επεισόδιο της σειράς του STAR

Επεισόδιο 75

Ο Γεράσιμος προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τον τραυματισμό του Μιχάλη. Όταν ανακαλύπτει ότι πυροβολήθηκε, αντιδράει πολύ άσχημα. Ο μπράβος του Μερκίνη λέει στον Τίμο ότι, παρά το θάνατο του Βασίλη, πρέπει να τηρήσει τη συμφωνία ,που είχε κάνει μαζί του. Η Λίζα πιέζει την Ελένη να αποκαλύψει στον Μιχάλη πως είναι έγκυος. Ο Λάμπης και ο Νικόλας προσπαθούν να καταλάβουν αν είναι αλήθεια τα όσα γράφει το e-mail, που έλαβε η Δέσποινα, για την ανάμιξη του Τίμου στην απαγωγή του Στέφανου.

Η Κλειώ επιμένει να μάθει από τον Πέτρο για ποιο λόγο τής είπε ψέματα, αλλά εκείνος αποφεύγει να της απαντήσει. Ο Ευθύμης αναφέρει στη Λίζα ότι ο Μιχάλης πυροβολήθηκε και προσπαθεί να καταλάβει από την αντίδρασή της, αν εκείνη γνώριζε κάτι. Η Κλειώ αποφασίζει να ενημερώσει τη Δέσποινα για την εγκυμοσύνη της αδελφής της. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Κάτιας φτάνουν στα χέρια του Μιχάλη και δημιουργούν μεγάλο προβληματισμό σε όλους…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τρία Μίλια: Η Ελένη λέει στον Μιχάλη να χωρίσουν

Τρία Μίλια: Τα δυο πρόσωπα που θα συμμαχήσουν και θα έρθουν τα πάνω κάτω στο νησί

Share