Love Island - highlights πρεμιέρας: Τα 5 ζευγάρια που δημιουργήθηκαν και οι κανόνες του παιχνιδιού

Όσα παρακολουθήσαμε στο πρώτο επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Love Island - highlights πρεμιέρας: Τα 5 ζευγάρια που δημιουργήθηκαν και οι κανόνες του παιχνιδιού

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 29/9 το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, Love Island. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λοιπόν, ντυμένη στα φούξια από πάνω μέχρι κάτω, καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό, ενώ στη συνέχεια τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες του παιχνιδιού. Το party στο twitter μάλιστα, ξεκίνησε από νωρίς με τα όσα έβλεπε στην τηλεόραση.

Αναλυτικά τα 29/9 highlights του Love Island

Όπως μάθαμε από τα πρώτα πλάνα, οι παίκτες θα κοιμούνται ανά δυάδες σε διπλά κρεβάτια στο ίδιο τεράστιο δωμάτιο, όμως ένα ζευγάρι θα έχει την χαρά και την άνεση να διανυκτερεύσει στο μυστικό δωμάτιο που επίσης διαθέτει διπλό κρεβάτι. Η βίλα διαθέτει φυσικά πολύ εντυπωσιακούς κοινόχρηστους χώρους, έναν τεράστιο κήπο και μία πολύ όμορφη πισίνα με pool bar.

“Καλωσήρθατε στο Love Island. Σε αυτό το νησί η θερμοκρασία πρόκειται να ανέβει στα ύψη. Σε πολύ λίγο κορίτσια και αγόρια θα βρεθούν εδώ για να διεκδικήσει ο ένας την καρδιά του άλλου. Ποιο ζευγάρι θα καταφέρει να μείνει εδώ μέχρι το τέλος; Αυτό θα το δούμε. Το σίγουρο είναι ότι εδώ στην εξωτική Τενερίφη αγόρια και κορίτσια θα φλερτάρουν, θα διασκεδάσουν και θα ζήσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι 12 εβδομάδων, αναζητώντας τον απόλυτο έρωτα. Το Love island ξεκινάει τώρα», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην έναρξη του “Love island”.

Τα κορίτσια της βίλας και οι πρώτες εντυπώσεις

Οι δέκα πρώτοι διαγωνιζόμενοι έφτασαν στην Τενερίφη και μπήκαν στη βίλα, ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι για τα όσα θα ζήσουν.

Αμέσως μετά άρχισαν να μπαίνουν στο σπίτι ένας ένας οι παίκτες με ένα εισαγωγικό βίντεο για τον καθένα για να μάθουμε κάποια πράγματα. Μάλιστα, ανάμεσα στις γυναίκες είναι και η Ελληνογερμανίδα Κλαούντια η οποία αποκάλυψε και το... περίεργο παρατσούκλι της.

«Το παρατσούκλι μου στα γερμανικά λέγεται που…! Ξέρω ότι ακούγεται λάθος στα ελληνικά αλλά σημαίνει γλυκούλα. Έχω φέρει περίπου 30 μαγιό και δεν ξέρω ποια θα βάλω. Επειδή, άμα με δει η μάνα μου με αυτά τα μαγιό που πήρα, θα με διώξει από το σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.

Τα αγόρια της βίλας και τα πρώτα ζευγάρια

Αμέσως μετά, γνωρίσαμε τα 5 κορίτσια της βίλας και έπειτα, αφού συστήθηκαν με την παρουσιάστρια, η ίδια καλωσόρισε τα 5 αγόρια, τα οποία είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν όποια ήθελαν για ζευγάρι τους, ακόμα κι αν την είχε ήδη επιλέξει κάποιος άλλος.

Φίλος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου το 6ο αγόρι της βίλας - "Σάστισαν" όλες μόλις τον είδαν

Η παρουσιάστρια στη συνέχεια, τους αποκάλυψε πως τους περιμένει μια έκπληξη, για μερικούς δυσάρεστη και για άλλους ευχάριστη. Συγκεκριμένα, είδαμε να μπουκάρει στη βίλα το 6ο αγόρι, ο οποίος μάλιστα είναι φίλος της.

Ο Αλέξανδρος μάλιστα είναι αρκετά εμφανίσιμος άντρας, με αποτέλεσμα τα αγόρια της βίλας να νιώσουν αμέσως απειλή μιας και οι περισσότερες κοπέλες δήλωσαν έντονα την αρέσκειά τους. Η Ηλιάνα μάλιστα τόνισε πως αφού πρώτα τις γνωρίσει, θα πρέπει να "αρπάξει" μια κοπέλα από έναν άντρα και τότε θα αρχίσουν... τα όργανα!

undefined