The 2night show: Οι αποψινοί 3/10 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Θα μιλήσουν για όλους και για όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night show: Οι αποψινοί 3/10 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δυο λαμπερούς καλεσμένους υποδέχεται απόψε 3/10 το βράδυ στις 23:30 ο Γρήγορης Αρναούτογλου στην εκπομπή του, The 2night show (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε στη πρεμιέρα).

Οι αποψινοί 3/10 καλεσμένοι του The 2night show

Αρχικά, υποδέχεται τη Μαριάννα Τουμασάτου. Η αγαπημένη ηθοποιός, που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο της υποκριτικής, μοιράζεται στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της πορεία. Ποια είναι η άποψή της για τα πλούτη και πόσο ταυτίζεται με τον ρόλο της «ζάμπλουτης», στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος»; Γιατί έχει αρνηθεί στο παρελθόν να παίξει τον ρόλο της «κακιάς»;

Η δυναμική Μαριάννα εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στο να φλερτάρει με την πολιτική και αποκαλύπτει αν σκέφτεται να κατέβει στις επόμενες εκλογές. Τέλος, μιλάει με ενθουσιασμό για τη θεατρική παράσταση «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι», που θα πρωταγωνιστεί, και η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Λένας Μαντά.

Στην παρέα του «The 2Night Show», έρχεται για πρώτη φορά ο Διονύσης Μακρής. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία που ήρθε σε μικρή ηλικία, για τις καταχρήσεις και τους λάθος χειρισμούς που έκανε στην καριέρα του, για τις προτάσεις που σταμάτησαν να τον καλύπτουν επαγγελματικά, για τους φίλους που τον εκμεταλλεύτηκαν και εξαφανίστηκαν στα δύσκολα.

Τι σχέση έχει με τον μεγάλο του γιο που ήρθε στη ζωή όταν εκείνος ήταν 17 ετών; Τι τον έκανε από ορκισμένο εργένη να παντρευτεί και να αποκτήσει και δεύτερο παιδί; Πώς κατάφερε να χάσει τα 52 κιλά που έβαλε στην καραντίνα; Χαρούμενος, ανανεωμένος και έτοιμος να κατακτήσει ξανά τις νυχτερινές πίστες, μιλάει στον Γρηγόρη για όλους και για όλα.

Τα πρώτα λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρεμιέρα

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 26/9 η εκπομπή «The 2night Show» για 7η χρονιά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 και με παρουσιαστή φυσικά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (δείτε εδώ τις μέρες και ώρες προβολής).

«Κύριες και κύριοι τελευταία στιγμή όπως τα πάντα στην Ελλάδα να σκουπίσουμε, να φτιάξουμε αλλά είμαστε εδώ... Η εκπομπή που κάνει θόρυβο απ’ όλες τις απόψεις και με αυτά που ακούγονται και με αυτά που λέγονται.

Ξεκινάμε πάρα πολύ δυναμικά έχουμε πάρα πολλή όρεξη σε ένα πλανήτη που βράζει από τη μία άκρη μέχρι την άλλη, είμαστε εδώ απλά για να κατεβάζουμε όλες τις σκέψεις σας λίγο πριν κοιμηθείτε γιατί τα πράγματα δεν είναι απλά αλλά εμείς θα τα κάνουμε απλά» είπε στην έναρξη της εκπομπής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Οι αποψινοί καλεσμένοι ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Μαρία Τζομπανάκη.