Ανατροπή έκπληξη - Επιστρέφει στο GNTM 5 με διαφορετικό ρόλο

Και όχι, δεν είναι η Σοφία Χατζηπαντελή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατροπή έκπληξη - Επιστρέφει στο GNTM 5 με διαφορετικό ρόλο

Οι οντισιόν έλαβαν τέλος, όπως και το ID Catwalk αλλά και το Bootcamp. Πλέον οι κοπέλες που έπρεπε να μπουν στο σπίτι έχουν διαλέξει τα κρεβάτια τους και οι αλλαγές που θα δούμε στο GNTM 5 είναι πολλές. Αρχικά στην τέταρτη θέση της κριτικής επιτροπής θα έχουμε διάφορα guest πρόσωπα (δείτε εδώ κάποια από αυτά), ενώ το ρόλο της Model Instructor έχει η Μαίρη Βιτινάρος.

Στο ριάλιτι επίσης, θα μπει και ένα πρόσωπο που έχουμε ξαναδεί! Όχι, δεν πρόκειται για την Σοφία Χατζηπαντελή αφού αυτό το γνωρίζουμε ήδη... αλλά για μια άλλη γυναίκα.

Αυτό το πρόσωπο ξαναμπαίνει στο GNTM 5

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε η Έλενα Γαλύφα, την οποία βλέπαμε στις οντισιόν του GNTM 5 να υποδέχεται τις διαγωνιζόμενες πριν μπουν στο πλατό. Μεταξύ άλλων λοιπόν, η influencer αποκάλυψε πως θα επιστρέψει στο ριάλιτι, όμως με έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο.

«Ήμουν φαν του GNTM και μου άρεσε πάρα πολύ αυτό. Οι φίλοι μου με δήλωναν σε καλλιστεία για να γίνω μοντέλο αλλά είχα αυστηρό περιβάλλον και δεν μπορούσα να γίνω. Οι φίλες μου με έγραψαν στο ίδιο πρακτορείο με τη Βίκυ Καγιά αλλά τράκαρα και δεν μπορούσα να πάω στο κάστινγκ. Στις οντισιόν μου άρεσε πάρα πολύ η επαφή που είχα με τα κορίτσια. Δεν σκεφτόμασταν κάμερες και περάσαμε πολύ ωραία», ανέφερε η Έλενα Γαλύφα.

Επίσης, αναφέρθηκε στην επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο ριάλιτι λέγοντας: «Ξέρω αλλά δεν μπορώ να σου πω. Θες να έρθεις εσύ να πάρουμε τηλέφωνο τώρα;. Τι μπορεί να προσφέρεις στο GNTM όμως;».

Ποια είναι η Έλενα Γαλύφα και τι σχέση έχει με τη μόδα

Η Έλενα Γαλύφα αποτελεί μία από τις πιο επιδραστικές Ελληνίδες fashion bloggers. Μπορεί να ασχολείται με την μόδα και το instagram, αλλά για 7 χρόνια ήταν η προσωπική γραμματέας του πολιτικού Δημήτρη Αβραμόπουλου και στη συνέχεια τα παράτησε όλα για να ακολουθήσει το όνειρό της, να γίνει fashion guru!

Συνεργάζεται με πολλά brands του εξωτερικού και είναι πολύ επιτυχημένη σε αυτό που κάνει, ενώ έχει βρεθεί σε shows Ελλήνων αλλά και ξένων σχεδιαστών, όπως και στις Εβδομάδες Μόδας στο Παρίσι, στο Μιλάνο και στη Νέα Υόρκη.