Αυτοί είναι οι 3 guest που θα φέρουν τα πάνω κάτω στα επόμενα επεισόδια του GNTM 5

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αυτοί είναι οι 3 guest που θα φέρουν τα πάνω κάτω στα επόμενα επεισόδια του GNTM 5

Το GNTM 5 όπου έκανε πρεμιέρα πριν από λίγο καιρό έχει καταφέρει να φέρει τα πάνω κάτω τόσο με τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων καθώς έχουμε ήδη τα πρώτα πρόσωπα τα οποία είναι στην βίλα (δείτε εδώ), όσο και με τα νούμερα τηλεθέασης καθώς συνεχίζει να "σαρώνει".

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή, «Καλύτερα δε γίνεται» πρόκειται να δουμε κάποιες guest εμφανίσει στο ριάλιτι του STAR καθώς από την Δευτέρα (3/10) η Σοφία Χατζηπαντελή δεν θα βρίσκεται πλέον στην κριτική επιτροπή όπου δίχασε για τα καλά τους χρήστες του Twitter με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

Οι 3 guest που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του GNTM 5

Συγκεκριμένα, στα επόμενα επεισόδια του GNTM πρόκειται να δούμε την Μαρίνα Βερνίκου η οποία ήταν και πάρα πολύ. Μάλιστα, ένας ακόμη guest χρειάστηκε να κάνει ολόκληρο ταξίδι μιας και ο Χριστόφορος Κοτέντος ήρθε από την Αμερική. Τέλοςμ, πρόκειται να δούμε κι έναν διάσημο στυλίστα όπου ολοκλήρωσε επίσης τα γυρίσματά του.

Ο Καράβας απαντά αφοπλιστικά στους επικριτές του GNTM 5 και της Χατζηπαντέλη

Είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο συμπαθής κριτής του GNTM 5 και αυτό φαίνεται. Ο λόγος για τον Γιώργο Καράβα, τον οποίο συνάντησε η κάμερα της «Super Κατερίνας» στις 27/9, προκειμένου να του αποσπάσει δηλώσεις για τις κριτικές που δέχεται μέχρι στιγμής το ριάλιτι μοντέλων. Ο ίδιος απάντησε με μεγάλη ειλικρίνεια σε κάθε κατηγορία, ενώ έδωσε και μια απρόοπτη απάντηση σε όσους λένε ότι δεν καταλαβαίνουν την Χατζηπαντέλη.

Στο χθεσινό 26/9 επεισόδιο είδαμε πάλι καυγάδες μεταξύ των κριτών και διχογνωμίες για τις παίκτριες που πέρασαν από το πλατό. Πολλοί είναι εκείνοι που για ακόμα μια φορά κατέκριναν το γεγονός ότι επιλέγουν παίκτριες με βάση την δακρύβρεχτη ιστορία που κουβαλάνε, όπως έκανε και η Έλενα Χριστοπούλου, ενώ η εμμονή τους στο diversity κρίνεται ως επιτηδευμένη. Από νούμερα τηλεθέασης πάντως το ριάλιτι εξακολουθεί να σκίζει.

Ανέφερε λοιπόν στην κάμερα της «Super Κατερινας»:

«Σε καμία περίπτωση δεν κάνουμε ποτέ και σε κανέναν bullying. Έχουμε φουλ ενσυναίσθηση και εγώ αλλά και σε ομαδικό επίπεδο. Η κριτική υπάρχει στη ζωή μας είτε είναι αρνητική είτε θετική».

Eνώ σε ό,τι αφορά τα σχόλια ότι γίνεται εργαλειοποίηση της διαφορετικότητας, είπε: «Ο άνθρωπος που έρχεται για να κάνει μία κατάθεση ψυχής οπότε σε έναν διάλογο δεν γίνεται να μην ασχοληθούμε με κάτι που ο άλλος αναφέρει πρώτος» δήλωσε ο κριτής του ριάλιτι.

Τέλος για όσους υποστηρίζουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι λέει η Χατζηπαντελή εκείνος υποστήριξε ότι όντως θα χρειάζονταν υπότιτλοι, αφού η Σοφία δυσκολεύεται να πει αυτό που θέλει.