«Ό,τι αγαπώ»: Πρεμιέρα για τον Γιάννη Μπέζο σε μια μουσική βραδιά με ξεχωριστούς καλεσμένους

Ποιους θα δούμε στο πλατό;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Ό,τι αγαπώ»: Πρεμιέρα για τον Γιάννη Μπέζο σε μια μουσική βραδιά με ξεχωριστούς καλεσμένους

Έτοιμος για την πρεμιέρα στο νέο του επαγγελματικό βήμα είναι ο Γιάννης Μπέζος, αφού το Σάββατο 6/10 ξεκινά η νέα του εκπομπή «Ό,τι αγαπώ», με πολλούς και εκλεκτού καλεσμένους, από το χώρο του τραγουδιού και της υποκριτικής, που υπόσχονται να μας χαρίσουν μια αξέχαστη μουσική βραδιά.

Μακριά από τα mainstream προγράμματα και τα ριάλιτι που τόσο πολύ έχει καταδικάσει(δείτε το πρόσφατο ξέσπασμά του), ο έμπειρος ηθοποιός θα βγει για λίγο από τα νερά του, προκειμένου να παρουσιάσει μια μουσική εκπομπή, που λείπει από την ελληνική τηλεόραση.

Οι πρώτοι καλεσμένοι στην πρεμιέρα του Γιάννη Μπέζου

Στο φιλόξενο και ζεστό στέκι του, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Ρένια Λουιζίδου, η Κατερίνα Λέχου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, η Τζένη Μπότση, η Νάντια Μπουλέ και η Μαριάννα Πολυχρονίδη , σε χαλαρή διάθεση, με τους μαγικούς ήχους της μουσικής συντροφιά, ανταλλάσσουν σκέψεις και πειράγματα απολαμβάνοντας ξεχωριστές στιγμές.

Με την Δήμητρα Παπαδοπούλου να σκορπάει τη χαρά, να ξεσηκώνει τους πάντες, κάνοντας μάλιστα και ένα απρόσμενο ντουέτο με τον Γιάννη Μπέζο, αποδεικνύοντας και τις φωνητικές της δυνατότητες, με την Νάντια Μπουλέ και τη Μαριάννα Πολυχρονίδη σε ιδιαίτερες ερμηνείες και με την Κατερίνα Λέχου, τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, την Ρένια Λουιζίδου και την Τζένη Μπότση να μοιράζονται μουσικές και όχι μόνο προτιμήσεις και ιστορίες.

Μαζί τους, τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, ο Πάνος Παπαϊωάννου, η Μυρτώ Βασιλείου και η Μαρία Αλαμανή – Ναθαναηλίδου μας κερδίζουν με τις υπέροχες φωνές τους.

Οι πρώτες του δηλώσεις για την εκπομπή

Ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε τον τρόμο του για το άνοιγμα της τηλεοπτικής σεζόν και φοβάται την κατάληξη, μίλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τόνισε ότι δεν είναι δουλειά του κάθεται, αλλά και ότι ήταν εύκολη απόφαση να μην παίξει σε καμία σειρά. «Η δουλειά μου δεν είναι να κάθομαι, είναι να είμαι ενεργός. Θα παρουσιάσω μια μουσική εκπομπή αλλά όχι με την έννοια τη διασκεδαστική, θα είναι μια εκπομπή “δωματίου”. Η εκπομπή δεν χρειάζεται να είναι τόσο διασκεδαστική, να μη μένουμε στα ίδια και τα ίδια. Δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω να μην είμαι φέτος σε σειρά, δεν χρειάζεται να είμαστε κάθε χρόνο. (Δείτε εδώ όσα ανέφερε για το νέο του τηλεοπτικό βήμα)

Τη νέα σεζόν η ελληνική τηλεόραση θα κατακλειστεί από τηλεοπτικές σειρές, καθώς όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν επενδύσει στη μυθοπλασία. Η εξέλιξη αυτή τρομάζει τον Γιάννη Μπέζο, καθώς στο παρελθόν είχε γίνει κάτι παρόμοιο και η κατάληξη δεν ήταν καλή.

«Με τρόμο βλέπω το τηλεοπτικό “άνοιγμα” και παλιά έτσι ήταν και είδαμε την κατάληξη. Η ποσότητα δεν σημαίνει ότι είναι και καλά. Δεν είμαι θετικός σε ένα σίκουελ. Δεν έχω κανένα απωθημένο, είμαι ευγνώμων και χορτασμένος. Όσοι δεν έχουν ενδιαφέρον από τη νέα γενιά θα τους ξεχάσουμε, όσοι έχουν θα παραμείνουν. Δεν εισέρχεται κανείς στην υποκριτική, κάνουν ότι εισέρχονται», σημείωσε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν συμβουλεύω κανέναν ποτέ, δεν τις ακούει κανείς τις συμβουλές. Δεν έχω στερηθεί κάτι, τα έχω ζήσει όλα. Μόνο ο εαυτός μας, μας εμποδίζει να συνδυάσουμε ορισμένα πράγματα στη ζωή μας και όχι η δουλειά μας. Δεν ζηλεύω ούτε με την καλή, ούτε με την κακή έννοια. Έχουν γίνει απόπειρες καλές αλλά και ανοησίες».