Μαίρη Μαίρη Μαίρη: Πρεμιέρα απόψε 7/10 για την νέα σειρά του MEGA - Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Τρεις γυναίκες τελείως διαφορετικές μεταξύ τους, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα τη καθημερινότητάς τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαίρη Μαίρη Μαίρη: Πρεμιέρα απόψε 7/10 για την νέα σειρά του MEGA - Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Πρεμιέρα κάνει απόψε 7/10 η νέα κωμική σειρά του Mega, Μαίρη Μαίρη Μαίρη και αναμένεται να μας εντυπωσιάσει. Τρεις γυναίκες τελείως διαφορετικές μεταξύ τους, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα τη καθημερινότητάς τους (δείτε εδώ κι ένα ευτράπελο με την Βάσω Λασκαράκη στα γυρίσματα της σειράς).

Τι θα δούμε απόψε 7/10 στο Μαίρη Μαίρη

Η Μαίρη (Νίκη Λάμη) είναι προβληματισμένη γιατί μόλις έχει χωρίσει με τον Γιάννη (Γιάννη Τσιμιτσέλη). Η μητέρα της, η Ιουλία, δεν συμφωνεί καθόλου με τον χωρισμό της. Συζητάει με τη φίλη της την Μπέτυ. αν είναι φρόνιμο να κάνει κινήσεις ώστε να βρεθούν ξανά μαζί με τον Γιάννη. Όταν θ’ αρχίσει να φαντασιώνεται μια νέα επανασύνδεση, θα φανεί πως εκείνος έχει άλλα σχέδια για τη σχέση τους.

Η άλλη Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη), που είναι παντρεμένη με τον Γιώργο (Κωνσταντίνος Γαβαλάς) και έχουν ένα μικρό παιδί, νιώθει να χάνει την επικοινωνία με τον άντρα της και μάλιστα όταν μιλήσει γι’ αυτό στη μητέρα της, εκείνη θα την πείσει πως απλά ο άντρας της την απατά. Για να το διαπιστώσει μάλιστα θα κάνει αδιάκριτες ερωτήσεις στη Μαίρη και τέλος θα τη συμβουλέψει να ψάξει το κινητό του.

Η τρίτη Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη) της παρέας αναρωτιέται με τον σύζυγό της Κώστα (Σπύρο Πούλη) αν είναι ευτυχισμένοι με αφορμή την επέτειο του γάμου τους. Στο εστιατόριο που θα πάνε με τα δυο τους παιδιά και φυσικά τη μητέρα του (που δεν χάνει καμία οικογενειακή συγκέντρωση), η πεθερά θα τραβήξει πάλι το ενδιαφέρον όλων και η Μαίρη για μια ακόμη φορά θα γυρίσει σπίτι απογοητευμένη.

Τι συμβαίνει στα γυρίσματα της σειράς της Βάσως Λασκαράκη με τον πρώην σύζυγο της, Τσιμιτσέλη

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και στη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου μιλώντας για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη για τη σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη.

Η νέα κωμική σειρά του MEGA, πρόκειται να ανατρέχει τα νούμερα τηλεθέασης. Σύντομα κάνει πρεμιέρα (δείτε πότε) και υπόσχεται πολλές και υπέροχες στιγμές γέλιου.

«Δεν παίζουμε μαζί στη σειρά με τον Γιάννη, δεν συναντιόμαστε. Ο Γιάννης παίζει με την Νίκη Λάμη. Είναι τρεις παράλληλες σπονδυλωτές ιστορίες τριών γυναικών στην ίδια πόλη, που η καθεμιά έχει τη δική της ζωή. Η Νίκη Λάμη, που προσπαθεί αν φτιάξει τη ζωή της και να βρει τον άνδρα των ονείρων της, η δική μου Μαίρη που έχει τον άνδρα της και το παιδί της και πορεύονται με αυτό κι η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Σπύρο Πούλη και τα παιδιά τους που είναι παντρεμένοι μια 20ετία, που έχουν άλλα προβλήματα. Όταν ο Γιάννης κλήθηκε να παίξει στην πρώτη ιστορία, το άκουσα με χαρά. Συνυπάρχουμε σε μια σειρά ως συνάδελφοι αλλά δεν παίζουμε μαζί. Όχι ότι αυτό θα ήταν απαραίτητα κακό. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε για όνομα του Θεού», εξομολογήθηκε.

Λασκαράκη Τσιμιτσέλης Μαίρη Μαίρη Μαίρη