«Να τος Ελένη, αυτός είναι» - Η Μενεγάκη μας λύνει την απορία 20 χρόνια μετά για την περιβόητη ατάκα με τον Λούτσο

Όσα αποκάλυψε στη συνέντευξή της στο Fishy

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Να τος Ελένη, αυτός είναι» - Η Μενεγάκη μας λύνει την απορία 20 χρόνια μετά για την περιβόητη ατάκα με τον Λούτσο

Στην πρεμιέρα της εκπομπής Fishy βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης για την ζωή και την καριέρα της. Μεταξύ άλλων κλήθηκε επιτέλους να απαντήσει και στην περιβόητη ατάκα με τον Λούτσο που είχε πει πριν από είκοσι χρόνια σε εκπομπή της και έχει μείνει στην ιστορία όσο λίγες.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια παρουσιάστρια που έχει δώσει το στίγμα της στην ελληνική τηλεόραση με την παρουσία της αλλά και τις ατάκες της να είναι συχνά αντικείμενο συζήτησης. Αυτό άλλωστε θέλει μια ικανότητα και η ίδια την κατέχει πολύ καλά, όμως καταφέρνει να συνδυάζει πολύ καλά και την προσωπική της ζωή(δείτε τα όσα είπε στην ίδια συνέντευξη).

Η Ελένη Μενεγάκη απαντά για την ατάκα με τον Λούτσο

Είπε λοιπόν στην εκπομπή Fishy:

«Να σου πω την αλήθεια αυτό το ψάρι δε το ήξερα μέχρι να το μαγειρέψει η κυρία Βέφα. Τι να ξέρω και εγώ τότε 25-26 χρονών; Πόσα ψάρια να ξέρω; Τα πιο γνωστά. Ούτε είχα δώσει σημασία όταν το μαγείρεψε η κυρία Βέφα, απλά είχα κάνει την ερώτηση, γιατί μου φάνηκε αστείο σε εκείνη τη φάση της ζωής μου.

Και όταν ήρθε καλεσμένος ο Θέμος (Αναστασιάδης) μετά από τρεις βδομάδες στην εκπομπή, έφερε μια σακούλα με έναν λούτσο. Και μου είπε “να τος Ελένη, αυτός είναι, αυτός που αναρωτιόσουν”. 25 χρονών εγώ. Εδώ τώρα σήμερα και ξεκαρδίζομαι με ό,τι μου κάνει πιο πειραγμένο. Τότε νομίζω μίλαγε μόνος του στην εκπομπή. Εγώ δεν πρέπει να του έκανα ούτε μισή ερώτηση, μίλαγε μόνος του. Και έγραψε ιστορία ο λούτσος 20 χρόνια τώρα» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Πήγε και για ψάρεμα στα γυρίσματα του Fishy

Καλεσμένη στην εκπομπή Fishy του Γιάννη Τσιμιτσέλη βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη. Με το συνεργείο επισκέφθηκαν την πανέμορφη Άνδρο και δεν γινόταν να μην πάρουν μαζί τους με την βάρκα η παρουσιάστρια του MEGA, η οποία σίγουρα θα τους χαρίσει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Το επεισόδιο με την Μενεγάκη να ψαρεύει και στη συνέχεια να τρώει σε ένα ρομαντικό τραπέζι με τον Τσιμιτσέλη, προβλήθηκε σήμερα Κυριακή 9/10 στις 13:40 κάνοντας την μεγάλη πρεμιέρα.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιάννης Τσιμιτσέλη δημοσίευσε το trailer της πρεμιέρας το οποίο είναι πολύ απολαυστικό και πράγματι την είδαμε έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Οι ατάκες της είναι επικές, ενώ δεν θα σου αφήσει σε ησυχία ούτε λεπτό. Μετά την Ελένη σειρά έχει ένα ακόμη μεγάλο όνομα του χώρου - δείτε ποιος.