GNTM 5: Η Κότυ "κατακερύνωσε" την Αλεξία - «Είναι πολύ ύπουλη αλεπού, σίγουρα έχει...»

Τα είπε όλα έξω από τα δόντια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 5: Η Κότυ

Το βράδυ της Τρίτης (11/10) ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο του GNTM 5 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR. Όπως παρακολουθήσαμε από το χθεσινοβραδινό (10/10) επεισόδιο η πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι μοντέλων είναι γεγονός.

Βέβαια, ο ανταγωνισμός αν και είναι αρκετά νωρίς φαίνεται πως έχει ξεκινήσει για τα καλά να "φουντώνει" μιας και η Coty δεν δίστασε να μιλήσει με αρκετά αιχμηρό λόγο για την Αλεξία Τράικο αφού πιστεύει ότι είναι πολύ ύπουλη σαν χαρακτήρας και πώς θα κάνει τα πάντα για να λειτουργήσει στρατηγικά μιας και έχει το advantage για την επόμενη φωτογράφιση.

Οι αιχμηρές δηλώσεις της Coty για την Αλεξία στο GNTM 5

«Η Αλεξία δεν είναι όπως φαίνεται, σίγουρα έχει στρατηγική και θα την χρησιμοποιήσει στο advantage της. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστεί και αν θα το δώσει σε κάποια που την θεωρεί αντίπαλό της ή καλύτερη τέλοσπάντων από εκείνη. Είναι γάτα είναι πονηρή και σίγουρα θα χρησιμποιήσει στρατηγική για το advantage ή disadvantage».

Οι αιχμηρές δηλώσεις της Κότυ

Αυτή η παίκτρια δεν είναι πλέον στο GNTM 5

Το GNTM 5 έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, τόσο λόγω των γυναικών που πέρασαν από τις οντισιόν, τόσο λόγω της συμπεριφορά των κριτών απέναντι τους. Πλέον όμως αυτές που θεώρησαν πως έπρεπε να μπουν στο σπίτι... μπήκαν.

Μια τεράστια αλλαγή όμως που λίγοι παρατήρησαν, ήταν πως μια παίκτρια παρόλο που πέρασε στην βίλα, δεν την είδαμε ποτέ από ένα σημείο και μετά. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι αποχώρησε....

Ο λόγος για την Άννα Βενετσανάκη η οποία είχε ενθουσιάσει τους κριτές. Τη θέση της πήρε η πρώτη επιλαχούσα, Νάγια Κοντοστεργίου (δείτε εδώ όλα τα βιογραφικά των πακτριών).

GNTM Άννα