GNTM 5: Ασταμάτητη η Αλεξία - Δεν υπολόγισε φιλίες και έδωσε τα disadvantage

Ποιες είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 5: Ασταμάτητη η Αλεξία - Δεν υπολόγισε φιλίες και έδωσε τα disadvantage

Στο πρώτο "κλικ" για την φετινή τηλεοπτική σεζόν του GNTM 5 η Αλεξία Τράικου ήταν η παίκτρια η οποία κατάφερε να κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία στην φωτογράφιση που παρακολουθήσαμε εχθές (10/10).

Ως νικήτρια έχει τη δυνατότητα να διευκολύνει τον εαυτό της, αλλά και να παιδέψει κάποιες συμπαίκτριές της. Έτσι λοιπόν επέλεξε να δυσκολέψει τη Βικτώρια, τη Μάρα και τη Μαρίτα, με τις οποίες μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο στο σπίτι.

Οι δηλώσεις της Αλεξίας για τα disadvantage που έδωσε στο GNTM 5

«Επέλεξα αυτά τα άτομα για το disadvantage για να δείξω ότι δε μου περνάει τίποτα απαρατήρητο, ότι έχω έρθει εδώ για έναν λόγο και δε με τρομάζει ο ανταγωνισμός. Το πηγαίνω έτσι όπως πρέπει.

Δε θα κοιτάξω τόσο πολύ να είμαι φιλική και αγαπησιάρα αυτά μπορούμε να τα δούμε μες το σπίτι και στην έξω ζωή μας. Εδώ πέρα έχουμε έρθει για έναν λόγο, για να γίνω το επόμενο Greece's Next Top Model».

Οι παίκτριες που πήραν το disadvantage στο GNTM 5

Το ''καυτό'' τσιφτετέλι της Βίκυς Καγιά με τη Μαίρη Βιτινάρος στη Μύκονο

Μπορεί εμείς στην οθόνη μας να βλέπουμε το GNTM να βρίσκεται στη φάση που τα 21 κορίτσια μόλις έχουν μπει στη βίλα, ωστόσο τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει κατά πολύ. Έτσι κριτές και διαγωνιζόμενες βρέθηκαν στη Μύκονο, για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης, αλλά το πρόγραμμα δεν περιλάμβανε μόνο απαιτητικά γυρίσματα. Οι δυο κριτές Βίκυ Καγιά και Μαίρη Βιτινάρος βρέθηκαν σε νυχτερινό μαγαζί και όπως θα δείτε και στο βίντεο παραπάνω έριξαν ένα χορό που έκαναν όλο το μαγαζί να τις κοιτάει.

Υπενθυμίζεται ότι στο επεισόδιο της Τρίτης 4/10, η Μαίρη Βιτινάρος αντικατέστησε την Σοφία Χατζηπαντέλη, που είχε συμφωνήσει με την παραγωγή να είναι στο πλατό για λίγα μόνο επεισόδια και συγκεκριμένα για τις οντισιον. Αίσθηση πάντως προκάλεσε μια κόντρα που ξέσπασε μεταξύ τους, όταν η δεύτερη σχολίασε γελώντας ανάρτηση που έδειχνε τη Βυτινάρος(δείτε εδώ) με την ίδια να απολογείται στη συνέχεια(εδώ η απάντησή της).

Οι δυο γυναίκες αφέθηκαν λίγο ελεύθερες όταν βρέθηκαν σε νυχτερινό μαγαζί του νησιού και το έριξαν στο τσιφτετέλι, αφήνοντας άφωνους τους θαμώνες.