Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα - Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη για την 16η σεζόν

«Μας λείψατε, ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που μας στέλνετε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα - Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη για την 16η σεζόν

Την τηλεοπτική επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα είδαμε σήμερα 17/10 μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, με την παρέα της Θεσσαλονίκης να είναι έτοιμη να σατιρίσει για ακόμη μια φορά έτσι όπως μόνο αυτή ξέρει την ελληνική πραγματικότητα.

Η εκπομπή ξεκίνησε αλα Σταρ Τρεκ ενώ στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης στάθηκε στο γεγονός πως φέτος η εκπομπή κλείνει την 16η χρονιά στον τηλεοπτικό αέρα (δείτε εδώ όλα όσα θα δούμε στην αποψινή πρεμιέρα).

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα

«Κυρίες και κύριοι καλώς ήρθατε στην 16η σεζόν του Ράδιο Αρβύλα. Τις προάλλες είχαμε ένα γύρισμα κι εγώ δεν μπορούσα να κουνηθώ, είχα την πλάτη μου, ο Γιάννης έπρεπε να διαβάσει κάτι μακριά και δεν έβλεπε κι ο Χρήστος τα βλέπει τα χάλια του. Μεγαλώνουμε. Πρέπει να πάμε γρήγορα γιατί έχουμε πάρα πολύ υλικό, δεν ξέραμε τι να βάλουμε στην εκπομπή και το υλικό θα απλωθεί μέσα στην εβδομάδα. Μας λείψατε, ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που μας στέλνετε, είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν θα καθυστερήσω καθόλου και θα πάμε στο Τοπ Επικαιρότητας» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

Τα σχόλια του Αρναούτογλου για το κόψιμο του Εκατομμυριούχου και την έναρξη των Αρβύλα

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at star μίλησε το πρωί της Πέμπτης 13/10 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», αλλά και για τις αλλαγές με την επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα.

«Ξέρετε ότι εγώ γενικά δεν απαντάω σε τέτοια γιατί δεν μου αρέσει να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Τον Εκατομμυριούχο θα τον δείτε πάλι σε κάνα μήνα. Αλλά δεν μπορώ να μπω τώρα σε αυτή τη διαδικασία, μου φαίνεται λίγο αστείο. Τα νούμερα του Εκατομμυριούχου ήταν συγκλονιστικά.

Απλά, όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε τον Εκατομμυριούχο, μου είπαν ότι μέχρι να εμφανιστούν οι Ράδιο Αρβύλα που έχουν συμβόλαιο εκείνη την ώρα, όταν αποφασίσουν να εμφανιστούν, τότε ο Εκατομμυριούχος θα σταματήσει. Αυτό το ήξερα από την πρώτη μέρα που έκανα τον Εκατομμυριούχο», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.