GNTM 5: Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση - Πλάνταξαν στο κλάμα οι παίκτριες με την ανακοίνωσή της

«Ήταν τιμή μας που ήσουν εδώ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση - Πλάνταξαν στο κλάμα οι παίκτριες με την ανακοίνωσή της

Μετά τον χαμό που προκλήθηκε στο πλατό λόγω της φωτογραφίας της Ζωής στο αποψινό 17/10 στο GNTM 5, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την παίκτρια που είχε την καλύτερα φωτογραφία αλλά και τις παίκτριες που ήταν ένα βήμα πριν αποχωρήσουν, ωστόσο έγινε το αναπάντεχο.

Αρχικά, την δουλειά την πήρε η Νικόλ, με την Βίκυ Καγιά να της τονίζει πώς θα πρέπει να ξεφύγει από τα κουτάκια της και να πάει ένα βήμα παραπέρα.

Στις καλύτερες φωτογραφίες ήταν όμως και η Δέσποινα, η οποία έδειξε ότι πήρε μπρος και επιτέλους τα πηγαίνει πολύ καλά.

Ποια παίκτρια ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς από το GNTM 5

Όταν έμειναν λίγες μονάχα κοπέλες στο πλατό που δεν είχαν πάρει την φωτογραφία τους, η Έφη ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, καθώς έχει προκύψει ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας που την αναγκάζει να σταματήσει κάπου εδώ το όνειρό της.

Φυσικά, εκείνη τη στιγμή ευχαρίστησε τους κριτές που της έδωσαν την ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι, με την Μικαέλα να πλαντάζει στο κλάμα, μιας και είχαν έρθει πολύ κοντά στο παιχνίδι, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο δεν έφυγε η κοπέλα που είχαν επιλέξει οι κριτές. Να υπενθυμίσουμε ότι στην αρχή του επεισοδίου είδαμε μια ακόμη οικειοθελή αποχώρηση.

Ποια είναι η Έφη Μπαντή

Με καταγωγή από τη Νάουσα η 53χρονη Έφη έρχεται στο GNTM για να αποδείξει ότι ποτέ δεν είναι αργά. Εργάζεται ως γυμνάστρια σε σχολεία της Θεσσαλονίκης και είναι μητέρα τριών παιδιών. Δεν έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ αν και, όπως λέει, είχε πάντα στάση ζωής μοντέλου. Η μόδα της άρεσε από όταν ήταν μικρή όμως τώρα το πήρε απόφαση να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Έχει ασχοληθεί με τον στίβο ενώ έπαιζε μπάσκετ και χάντμπολ στην Ά Εθνική. Δηλώνει δυναμική, επικοινωνιακή και πνευματώδης ενώ το
δυνατό της σημείο, σύμφωνα με την ίδια, είναι ότι συνδυάζει πνεύμα και εμφάνιση.

MOTTO: Το μέλλον μας, το προδιαγράφουμε μόνοι μας