Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι που προβάλλονται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με τεράστια επιτυχία (δείτε πως τα πήγε σε τηλεθέαση χθες 17/10). Απόψε 18/10 Άννα και Δημήτρη θα βρεθούν περισσότερο μπλεγμένοι στην προσπάθεια τους να ξεσκεπάσουν το δολοφόνο της Μυρτώς.

Οι σημερινές 18/10 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 15.

Η Άννα κι ο Δημήτρης παίρνουν νέα ρίσκα για να ξεσκεπάσουν τον δολοφόνο της Μυρτώς, ο οποίος βάζει σε εφαρμογή ένα δολοπλόκο σχέδιο που θα παραπλανήσει τις έρευνες της Αστυνομίας και του Σταύρου. Παρά τις προσπάθειές του, όμως, η Άννα και ο Δημήτρης θα βρουν επιτέλους ακράδαντα στοιχεία. Πριν, όμως, τον συλλάβουν η Άννα θα αποφασίσει να έχει μία προσωπική αντιπαράθεση μαζί του βάζοντας τον εαυτό της σε κίνδυνο… Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).

https://youtu.be/OB97Lg87KCk

Σταματάνε προσωρινά από τον ΑΝΤ1 οι Παγιδευμένοι – Η απόφαση του σταθμού

Μια είδηση που έγινε γνωστή θα δυσαρεστήσει τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς Παγιδευμένοι που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με τεράστια επιτυχία, αφού σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, η αστυνομική σειρά πρόκειται να σταματήσει προσωρινά και στη θέση της (όπως και των υπολοίπων σειρών στην prime time ζώνη) θα μπει ένα άλλο πρόγραμμα.

Η έλευση του Μουντιάλ στον κανάλι του Αμαρουσίου έχει αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα στο πρόγραμμα του σταθμού. Μετά το «φρένο» που μπήκε στον Εκατομμυριούχο του Γρηγόρη Αρναούτογλου (δείτε εδώ πότε επιστρέφει), προσωρινά θα μείνει εκτός προγράμματος και η αγαπημένη σειρά.

Μετά τις αλλαγές που έγιναν για τις επόμενες δύο εβδομάδες στο πρόγραμμα της σειράς (δείτε εδώ ποιες είναι αυτές), το κανάλι έχει αποφασίσει να διακόψει για ένα περίπου μήνα ορισμένα από τα πρότζεκτ του για χάρη της… στρογγυλής θεάς.

Δείτε πότε θα επιστρέψουν οι Παγιδευμένοι στο TV-24.gr