Ράδιο Αρβύλα: «Πιστέψαμε ότι μετά το Big Brother ήταν τέρμα, αλλά...» - Το σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για το Love Island

«Μπράβο ρε παιδιά, συγχαρητήρια στον ΣΚΑΙ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ράδιο Αρβύλα: «Πιστέψαμε ότι μετά το Big Brother ήταν τέρμα, αλλά...» - Το σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για το Love Island

Πρεμιέρα έκαναν χθες 17/10 οι Ράδιο Αρβύλα και ήδη έχουν δώσει ρέστα με τα σχόλια που έχουν κάνει αναφορικά με τα ριάλιτι και γενικότερα την επικαιρότητα. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τον σχολιασμό τους το Love island, το οποίο ωστόσο κόβεται (δείτε εδώ γιατί).

Έτσι λοιπόν, στην αποψινή 18/10 τους εκπομπή, έπαιξαν ένα βίντεο από το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, με τον Αντώνη Κανάκη να προχωρά σε ένα σχόλιο άκρως αιχμηρό.

Το σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για το Love Island

«Στο νούμερο 3 Love Island. Μπράβο ρε παιδιά, συγχαρητήρια στον ΣΚΑΙ γιατί πιστέψαμε ότι μετά το Big Brother ήταν τέρμα, η τελευταία πίστα αλλά τα καταφέρατε μπράβο. Love Island ρε φίλε. Ε; Στον ΣΚΑΙ ρε φίλε» σημείωσε ο Αντώνης Κανάκης.

Από τη μεριά του ο Χρήστος Κιούσης είπε: «Στον ΣΚΑΙ. Το πρώην CNN».

Τα σχόλια τους για το GNTM 5

Οι Αρβύλα λοιπόν, έφτιαξαν ένα βίντεο σατιρικό για τα όσα έγιναν στην οντισιόν της 21χρονης Εύας από την Κύπρο που αρνήθηκε να ξυρίσει τα μαλλιά της στο υποθετικό σενάριο μίας καλής δουλειάς στο χώρο της μόδας.

«Δηλαδή μας λες ότι εσύ δεν είσαι σε θέση να ξεπουληθείς για να κάνεις καριέρα; Θα έπρεπε να ντρέπεσαι! Ξέρεις πόσο άσχημο είναι να διατηρείς τα “πιστεύω” σου και την αξιοπρέπειά σου; Αντιλαμβάνεσαι τι μας λες;».

«Τι σας λέω; Ότι δεν είναι τα λεφτά το παν».

«Ξέρεις πόσες φορές εμείς ξεπουληθήκαμε για να γίνουμε διάσημοι και βλέπεις τι είμαστε τώρα κοτζάμ κριτές στο GNTM όχι τίποτα αξιοπρεπείς κακομοίρηδες».