Έρχεται το Family Game με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά - Η ημερομηνία της πρεμιέρας

Δείτε video και backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έρχεται το Family Game με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά - Η ημερομηνία της πρεμιέρας

Πρεμιέρα θα κάνει σε μερικές μέρες το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, Family Game, με παρουσιαστές τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά (δείτε εδώ το επίσημο trailer).

Πότε κάνει πρεμιέρα το Family Game με Τσαβαλιά & Σεφερλή

Συγκεκριμένα, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 20:00.

Λίγο πριν την πρεμιέρα, video και backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα μας δίνουν μια πρώτη γεύση από τις μοναδικές στιγμές γέλιου και διασκέδασης που θα ζήσουν οι παίκτες, οι παρουσιαστές και οι τηλεθεατές του πιο τρελού και ξεκαρδιστικού παιχνιδιού της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Μάρκος και η Έλενα γίνονται μια παρέα με τις ομάδες, διασκεδάζουν, γελάνε, μεταμφιέζονται και διαγωνίζονται στις πιο απρόβλεπτες δοκιμασίες για την πολυπόθητη νίκη. Ποιος θα κερδίσει;

Αυτό το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 20:00 το «Family Game» με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου και να κάνει τα Σαββατόβραδά μας πραγματικά διασκεδαστικά!

Η δομή του παιχνιδιού

Ο Μάρκος και η Έλενα κάνουν παιχνίδι με 2 ομάδες των 4 ατόμων που είναι είτε μέλη μιας οικογένειας είτε θεωρούν τους εαυτούς τους οικογένεια.

Ο κάθε παρουσιαστής αναλαμβάνει μια ομάδα και την καθοδηγεί σε πολλές δοκιμασίες γέλιου μέχρι τον τελικό.

Σεφερλής Τσαβαλιά Family Game

Οι δύο παρουσιαστές όμως παίζουν και μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και οι ομάδες καλούνται να ποντάρουν πάνω τους.

Στο παιχνίδι του τελικού γύρου οι δύο παρουσιαστές από αντίπαλοι γίνονται συμπαίκτες και βοηθούν την ομάδα που έχει επικρατήσει να κερδίσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί!

Παίκτες και παρουσιαστές γίνονται μια ομάδα στο πιο διασκεδαστικό, οικογενειακό και παρεΐστικo τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης που έρχεται στον ΑΝΤ1!

Από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 20:00, το «Family Game» με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου και να κάνει τα Σαββατόβραδά μας πραγματικά διασκεδαστικά!

Ακόμα κάθεστε; Πάρτε οικογένεια, φίλους ή όποια ομάδα θέλετε, και ελάτε να παίξετε ασταμάτητα, να κερδίσετε μετρητά και να διασκεδάσετε αμέτρητα.