Love Island: "Δεν μου έριξες ούτε μια ματιά" - Άσχημος τσακωμός Αναστασίας και Γιώργου εξαιτίας του νέου παίκτη

Περνάει κρίση η σχέση τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Love Island:

Ένας νέος παίκτης εισέβαλε απόψε 19/10 στην βίλα του Love Island και αυτός ήταν ο Χρήστος Σούζος, ο οποίος τάραξε αρκετά τα νερά μιας και φαίνεται πως δεν κέρδισε την συμπάθεια των υπόλοιπων αγοριών.

Μάλιστα, κατά την άφιξή του, ο Χρήστος συγκέντρωσε τα κορίτσια στην κουζίνα προκειμένου να τις γνωρίσει καλύτερα, ωστόσο αυτό πείραξε αρκετά τους άντρες του σπιτιού και ειδικότερα τον Γιώργο Γ, καθώς το ταίρι του, η Αναστασία μιλούσε συνεχώς με τον καινούργιο.

Μετά το τέλος της γνωριμίας του ίδιου με τις κοπέλες, ο Γιώργος έπιασε την Αναστασία και της εξέφρασε την ενόχλησή του, με την ίδια όμως να είναι φανερά αντίθετη και να επιμένει πως ήταν απλά φιλική.

Ο τσακωμός του Χρήστου με την Αναστασία στο Love Island

Έγιναν ζευγάρι μετά την αποχώρησή τους από το Love Island

Ήταν δύο παίκτες που ήρθαν πολύ κοντά στο “Love Island” (δείτε εδώ γιατί κόβεται) και κέρδισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ωστόσο ο ένας αποχώρησε αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι για προσωπικούς λόγους, ενώ το ίδιο έκανε και η δεύτερη για να είναι μαζί του πίσω στην Ελλάδα.

Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Κόρκα και την Ιωάννα Τζανή, οι οποίοι μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το “Love Island” αποφάσισαν να είναι μαζί, κάτι που αποκάλυψε η δεύτερη με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο πλευρό του Γιώργου Κόρκα και στη λεζάντα έγραψε:

«Πιστεύεις ότι θα ερωτευτείς εδώ ή έστω θα γνωρίσεις κάτι αξιόλογο;

- Ούτε μια στο δισεκατομμύριο.

- Ούτε εγώ, για να σπάσω την πλάκα μου ήρθα.

Η πρώτη μας συζήτηση μόλις μπήκα στο παιχνίδι. Και να που τελικά λίγες ημέρες μετά είμαστε κάπως έτσι, μακριά από κάμερες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να μας το χαλάσει. @gkorkas κάποιος έπρεπε να σου σπάσει τον τσαμπουκά».

Ζευγάρι μετά το Love Island Ιωάννας & Γιώργος