Love Island: Εισέβαλε νέος παίκτης στη βίλα - "Πάγωσαν" όλοι οι υπόλοιποι με την άφιξή του

Τάραξε τα νερά το νέο "αίμα" στο σπίτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Love Island: Εισέβαλε νέος παίκτης στη βίλα -

Χαμός επικρατεί αυτές τις μέρες στη βίλα του Love Island, ειδικά μετά το χθεσινό 18/10 επεισόδιο, καθώς αποχώρησαν δύο παίκτες εκτάκτως, κάτι που τους σόκαρε όλους.

Τα νερά ταράχθηκαν και στο αποψινό 20/10 όμως επεισόδιο, με την άφιξη ενός νέου παίκτη, που δεν περίμενε κανείς. Ο λόγος για τον Χρήστο Σούζο, ο οποίος κατάγεται από την Κέρκυρα.

Είναι κομμωτής, προπονητής κολύμβησης, ναυαγοσώστης, έχει τελειώσει μαγειρική και λατρεύει το τραγούδι. Δηλώνει δραστήριος, δυναμικός, ερωτικός και σχεσιάκας, ενώ το μόνο ελάττωμά του είναι πως είναι νευρικός.

Αυτό που βρίσκουν ελκυστικό οι κοπέλες πάνω του είναι τα μάτια του, ωστόσο εκείνος πιστεύει πως τις κερδίζει με το λέγειν.

Με το που μπήκε στη βίλα και εμφανίστηκε στους παίκτες, οι άντρες "πάγωσαν", καθώς οι κοπέλες είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό, μιας και είναι ένας γοητευτικός άντρας.

Ο νέος παίκτης του Love Island

Έγιναν ζευγάρι μετά την αποχώρησή τους από το Love Island

Ήταν δύο παίκτες που ήρθαν πολύ κοντά στο “Love Island” (δείτε εδώ γιατί κόβεται) και κέρδισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ωστόσο ο ένας αποχώρησε αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι για προσωπικούς λόγους, ενώ το ίδιο έκανε και η δεύτερη για να είναι μαζί του πίσω στην Ελλάδα.

Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Κόρκα και την Ιωάννα Τζανή, οι οποίοι μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το “Love Island” αποφάσισαν να είναι μαζί, κάτι που αποκάλυψε η δεύτερη με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο πλευρό του Γιώργου Κόρκα και στη λεζάντα έγραψε:

«Πιστεύεις ότι θα ερωτευτείς εδώ ή έστω θα γνωρίσεις κάτι αξιόλογο;

- Ούτε μια στο δισεκατομμύριο.

- Ούτε εγώ, για να σπάσω την πλάκα μου ήρθα.

Η πρώτη μας συζήτηση μόλις μπήκα στο παιχνίδι. Και να που τελικά λίγες ημέρες μετά είμαστε κάπως έτσι, μακριά από κάμερες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να μας το χαλάσει. @gkorkas κάποιος έπρεπε να σου σπάσει τον τσαμπουκά».

Ζευγάρι μετά το Love Island Ιωάννας & Γιώργος