Love Island: Ούρλιαζαν από την χαρά τους - Τα δύο ζευγάρια που βγήκαν ραντεβού εκτός βίλας

Οι ερωτικές εξομολογήσεις και τα ξεκαθαρίσματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Love Island: Ούρλιαζαν από την χαρά τους - Τα δύο ζευγάρια που βγήκαν ραντεβού εκτός βίλας

Μετά την εισβολή ενός νέου παίκτη αλλά και μετά του τσακωμούς στο αποψινό 19/10 επεισόδιο του Love Island, δύο ζευγάρια είχαν την ευκαιρία να βγουν για μερικές ώρες εκτός σπιτιού και να απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο.

Τα δύο ζευγάρια που βγήκαν ραντεβού εκτός βίλας

Αυτά ήταν η Χριστίνα με τον Αλέξανδρο αλλά και ο Γιώργος με την Αναστασία. Το πρώτο ζευγάρι φαίνεται πως πέρασε φανταστικά ενώ μάλιστα εξομολογήθηκαν και τα σχέδια τους σε περίπτωση που βγουν εκτός παιχνιδιού.

Από την άλλη, το δεύτερο ζευγάρι, παρά τους τσακωμούς που είχε λόγω του νέου παίκτη, έβαλε κάτω και ξεκαθάρισε τα πράγματα που ενοχλούν ο ένας τον άλλον, με τον Γιώργο μάλιστα να αποκαλύπτει στην Αναστασία πως είναι ερωτευμένος μαζί της, με εκείνη ωστόσο να μην ανταποδίδει.

Και τα 2 ζευγάρια επέστρεψαν στην βίλα ανανεωμένα και ευτυχισμένα.

Ποιοι έγιναν ζευγάρι μετά την αποχώρησή τους από το Love Island

Ήταν δύο παίκτες που ήρθαν πολύ κοντά στο “Love Island” (δείτε εδώ γιατί κόβεται) και κέρδισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ωστόσο ο ένας αποχώρησε αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι για προσωπικούς λόγους, ενώ το ίδιο έκανε και η δεύτερη για να είναι μαζί του πίσω στην Ελλάδα.

Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Κόρκα και την Ιωάννα Τζανή, οι οποίοι μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το “Love Island” αποφάσισαν να είναι μαζί, κάτι που αποκάλυψε η δεύτερη με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο πλευρό του Γιώργου Κόρκα και στη λεζάντα έγραψε:

«Πιστεύεις ότι θα ερωτευτείς εδώ ή έστω θα γνωρίσεις κάτι αξιόλογο;

- Ούτε μια στο δισεκατομμύριο.

- Ούτε εγώ, για να σπάσω την πλάκα μου ήρθα.

Η πρώτη μας συζήτηση μόλις μπήκα στο παιχνίδι. Και να που τελικά λίγες ημέρες μετά είμαστε κάπως έτσι, μακριά από κάμερες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να μας το χαλάσει. @gkorkas κάποιος έπρεπε να σου σπάσει τον τσαμπουκά».

Ζευγάρι μετά το Love Island Ιωάννας & Γιώργος