The 2night show: Οι αποψινοί 20/10 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Θα μιλήσουν για όλους και για όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night show: Οι αποψινοί 20/10 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μετά την Κοραλία Καράντη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε 20/10 στις 23:30 στην εκπομπή του, The 2Night Show, δύο ακόμα λαμπερούς καλεσμένους, που θα μιλήσουν για όλους και για όλα.

Οι αποψινοί 20/10 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show

Αρχικά, υποδέχεται τον Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος μιλάει για την ισοπέδωση της εποχής και τη μάχη που δίνει ενάντια στο κακό. Πώς αισθάνεται για τα δημοσιεύματα τα οποία αφορούν στην κόρη του Ελεονώρα; Τι είχε τολμήσει να πει στον Κάρολο Κουν; Πώς αισθάνεται που ο κόσμος δεν γνωρίζει το μουσικό του έργο και την υποψηφιότητά του στα βραβεία Grammy;Τι θα ήθελε να πει σαν πατέρας στους trappers;

Επίσης, θυμάται πρόσωπα που έφυγαν από τη ζωή, και τα οποία τον σημάδεψαν βαθιά, όπως ο Νικόλας Άσιμος, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, αλλά και ο αγαπημένος του φίλος Σάκης Μπουλάς. Τέλος, αναφέρεται στο θεατρικό έργο «Μπακαλόγατος» και στον ρόλο του Ζήκου, τον οποίο θα ερμηνεύσει με πολλή αγάπη και σεβασμό.

Οι αποψινοί 20/10 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show

Αμέσως μετά υποδέχεται την Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία αναφέρεται με ενθουσιασμό στην υιοθεσία της σκυλίτσας της, της Γκόλφως, στην ιδιαίτερη σχέση της με την τηλεόραση, αλλά και στους λόγους για τους οποίους έδεσε, 3 χρόνια τώρα, με το ραδιοφωνικό της ταίρι, τον Στάθη Χριστοφορίδη. Γιατί δηλώνει ελεύθερη και με ποιο κριτήριο επιλέγει τον σύντροφο της ζωής της; Γιατί χαίρεται που παίζει την κακιά στη σειρά «Έρωτας Φυγάς»; Τέλος, μιλάει για την παράσταση «Σεροτονίνη», στην οποία θα συμμετέχει, και με παιχνιδιάρικη διάθεση προσπαθεί να μαντέψει τι θέλει να της πει ο Γρηγόρης.

Οι 20/10 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show

Η δημόσια συγγνώμη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Το βράδυ της Δευτέρας 17/10 στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show βρέθηκε η Βασιλική Ανδρίτσου, η οποία μίλησε για ένα πολύ σημαντικό και προσωπικό της ζήτημα, ωστόσο στο σόου είχε προγραμματιστεί να προβληθεί και ένα αφιέρωμα που είχε ετοιμάσει η ομάδα σχετικά με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έχασε τη μάχη του με τον καρκίνο και έφυγε από τη ζωή (δείτε εδώ την προγραμματισμένη ανάρτηση της ανακοίνωσης του θανάτου του).

Δυστυχώς, όμως, επειδή πρόκειται για μαγνητοσκοπημένη εκπομπή, υπήρξαν μερικά προβλήματα τα οποία δεν επέτρεψαν στον παρουσιαστή να προλογίσει το βίντεο και να πει δύο λόγια για τον Ολυμπιονίκη, τον οποίο και γνώριζε. Έτσι, την ίδια ημέρα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για το ζήτημα αυτό και απολογήθηκε από το κοινό του.

«Ζητάω συγγνώμη ένα τεχνικό πρόβλημα δεν έδειξε ποτέ τον πρόλογο και ένιωσα πολύ άσχημα που μπήκε έτσι απότομα η συνέντευξη χωρίς να πω κάποια λόγια για τον Αλέξανδρο... Είναι αυτά τα τεχνικά προβλήματα που είσαι στο σπίτι τα βλέπεις και λες "Θεέ μου, τι γίνεται τώρα..." Είχα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας και θα το πω ξανά μέσα από το 2night show... Αλέξανδρε καλό ταξίδι σε ευχαριστούμε για ότι έκανες για εμάς, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.