ALPHA: Η ανακοίνωση για το J2US λίγο πριν την έναρξη του 3ου live

Ποιος τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο πλατό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ALPHA: Η ανακοίνωση για το J2US λίγο πριν την έναρξη του 3ου live

Το 3ο live του J2US θα παρακολουθήσουμε αύριο, Σάββατο 22/10 μέσα από την συχνότητα του ALPHA και όπως κάθε φορά έτσι και τώρα ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει μια βραδιά γεμάτη μουσική, εκπλήξεις και ανατροπές.

Τα ζευγάρια κάνουν πυρετώδεις πρόβες (δείτε εδώ ποιο αποχώρησε) κι ένα από αυτά είναι και η Ναταλί Κάκκαβα με τον Κώστα Αγέρη, θα τραγουδήσουν «Το παλιό μου παλτό» όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου βρέθηκε καλεσμένη σήμερα 21/10.

Ποιος τραγουδιστής θα εμφανιστεί αύριο στο J2US

Μάλιστα, μέσα σε όλα, ανέφερε πως στο πλατό θα βρίσκεται και ο Χρήστος Δάντης, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ποιος γνωστός πολιτικός έστειλε μήνυμα στην Πηγή Δεβετζή για να μπει στο J2US

Σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στην ομορφιά βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 19/10 η Πηγή Δεβετζή, η οποία μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους και αναφέρθηκε στο πρόσφατο ταξίδι της στις Κάννες, ενώ αποκάλυψε πως πολύ γνωστός πολιτικός της ζήτησε να συμμετέχει στο J2US.

«Μου στέλνουν μηνύματα συνεχώς άνθρωποι που θέλουν να μπουν στο J2US. Μου έστειλε μήνυμα και ένας πολύ γνωστός πολιτικός που ήθελε να μπει, αλλά δεν είναι εν ενεργεία».

Πέρασα πολύ ωραία, πήγα με τον Νίκο τον κολλητό μου. Είχαν μια δουλειά στις Κάννες και εγώ πήγα για παρέα», είπε χαρακτηριστικά η Πηγή Δεβετζή, η οποία πρόσφατα αναφέρθηκε και στην απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαϊδη.