Asia Express highlights 23/10: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Γιάννης Αϊβάζης - Τεράστια ανατροπή με την αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Asia Express highlights 23/10: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Γιάννης Αϊβάζης - Τεράστια ανατροπή με την αποχώρηση

Πολλά απρόοπτα είχε το χθεσινοβραδινό (Κυριακή 23/10) επεισόδια του Asia Express, τα οποία δεν πέρασαν απαρατήρητα από το twitter που τα σχολίασε με τον πιο επικό τρόπο. Εμείς συγκεντρώσαμε τις στιγμές που ξεχώρισαν περισσότερο.

Τα 23/10 highlights του Asia Express

Ένταση ανάμεσα σε Κωνσταντίνο Βασάλο και Fipster

Τα ζευγάρια κλήθηκαν να μυηθούν στις συνήθειες και τα έθιμα των Λαοτινών, ωστόσο, όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος έμαθε πως πρέπει να χορέψει και να τραγουδήσει, είπε πως αυτό δεν το κάνει.

«Αν δεν μου πεις δεν χορεύω, φεύγουμε. Θες να πάμε στην Αθήνα; Παύλε Γαλακτερέ», του είπε ο Fipster, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να του απαντάει με ύφος: «Δεν θα κάτσω να χορέψω και να ξευτελιστώ στο λέω τώρα. Το έχουμε κάνει τρεις φορές, δεν θα το ξανακάνω και τώρα. Μην ειρωνεύεσαι, γιατί έχω πολλά νεύρα. Σεβάσου κάτι που δεν θέλω να κάνω».

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Αϊβάζης

Την ώρα της δοκιμασίας ο Γιάννης Αϊβάζης είπε στον Λευτέρη Δημηρόπουλου πως δεν νιώθει καλά και κάθισε στο πάτωμα. «Δεν αντέχω άλλο. Λευτέρη θα λιποθυμήσω. Δεν είμαι καλά», είπε.

Αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από την γιατρό της παραγωγής, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο. Εκεί ο καρδιολόγος του συνέστησε να απέχει από το race, όπως και ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος τραυματίστηκε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Ανατροπή με την αποχώρηση

Όταν οι παίκτες του Αsia Express βρέθηκαν μπροστά στον Πέτρο Πολυχρονίδη, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως κανείς δεν θα φύγει από το παιχνίδι, καθώς δυο ζευγάρια βρήκαν εκτός race για λόγους υγείας.