GNTM 5: "Λύγισε" η Μικαέλα μετά τις οικειοθελείς αποχωρήσεις των κοριτσιών

Τί ανέφερε η ίδια;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 5:

Το βράδυ της Τρίτης (25/10) ένα ακόμη επεισόδιο του GNTM 5 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά. Όπως είναι λογικό, οι εξελίξεις κάθε φορά είναι άκρως καταιγιστικές αφού μέχρι στιγμής πολλές είναι οι διαγωνιζόμενες οι οποίες επέλεξαν να αποχωρήσουν από το ριάλιτι οικειοθελώς.

Μεταξύ άλλων, πριν από λίγα λεπτά παρακολουθήσαμε την Μικαέλα να έχει μείνει μόνη της στο δωμάτιο μετά από τις συνεχείς οικειοθελείς αποχωρήσεις. Η ίδια αποκάλυψε πως έχει έρθει πολύ κοντά με την κόρη της μέσα στον διαγωνισμό κάτι που την έκανε να συγκινηθεί για τα καλά.

Συγκινήθηκε η Μικαέλα στο GNTM 5

Μικαέλα Μαρλή

Σούπερ αποκλειστικό: Αυτή είναι η τελική 7άδα του GNTM 5

To GNTM 5 κατάφερε από τις πρώτες κιόλας audition να τραβήξει δεκάδες σχόλια με τα περισσότερα να είναι αρνητικά κυρίως για την συμπεριφορά των κριτών απέναντι στις διαγωνιζόμενες. Στο επίκεντρο μάλιστα είχε βρεθεί η Βίκυ Καγιά την οποία κατηγόρησαν για απαράδεκτα σχόλια απέναντι στα νέα κορίτσια που θέλουν να γίνουν μοντέλα.

Τα αρνητικά σχόλια κατά της "fashion expert" μάλιστα, συνεχίστηκαν και με την είσοδο των 21 διαγωνιζόμενων μέσα στη βίλα, ενώ όπως έχουμε δει μέσα σε μόλις δυο εβδομάδες έχουν αποχωρήσει 4 παίκτριες οικειοθελώς με πολλούς να αναφέρουν πως φεύγουν καθώς δεν αντέχουν άλλο στο παιχνίδι.

Ειδικά η τελευταία οικειοθελής αποχώρηση παίκτριας - φαβορί στο χθεσινοβραδινό (24/10) επεισόδιο, έκανε τους κριτές να αλλάξουν τους κανόνες - δείτε εδώ αναλυτικά.

Εμείς όμως εδώ στο youweekly.gr είμαστε πολύ πιο μπροστά από τα όσα παρακολουθούν οι τηλεθεατές στις τηλεοράσεις τους και έχουμε αποκλειστικά τα ονόματα των διαγωνιζόμενων που κατάφεραν να βγάλουν εις πέρας τις δοκιμασίες και να φτάσουν στην τελική 7άδα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε φωτογράφιση ώστε να βγει η τελική 6άδα και οι 7 κοπέλες έπρεπε να ποζάρουν με ζώα.

Κότυ, Μάρα, Μύρια, Βικτώρια, Αλεξία Τ, Μαρίτα και Κάτια είναι σύμφωνα με το αποκλειστικό μας οι κοπέλες που κατάφεραν να φτάσουν μια ανάσα πριν από τον τελικό.

Επίσης, όπως θα δείτε σύντομα αλλά εμείς ήδη γνωρίζουμε, μερικές αλλαγές που θα γίνουν στο makeover είναι της Μάρας που θα γίνει μελαχρινή αλλά και της Κότυ που επίσης θα γίνει μελαχρινή.

GNTM 5 spoiler τελική 7άδα