Love Island: Η Κατερίνα έκρινε το αποτέλεσμα - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από την βίλα

Το περιμένατε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Love Island: Η Κατερίνα έκρινε το αποτέλεσμα - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από την βίλα

Μετά την επιστροφή της Νίκης στο Love Island (δείτε εδώ τις αντιδράσεις των συμπαικτών της), η ίδια βγήκε τρία ραντεβού και κλήθηκε να επιλέξει ποιο θα είναι το ταίρι της στο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 26/10 στην Τενερίφη.

Κατέληξε, λοιπόν, στον Φάνη, αφήνοντας και τον ίδιο, αλλά και τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους άφωνους. Έτσι, έμειναν σίνγκλ ξανά ο Παναγιώτης και ο Χρήστος. Η απόφαση για την τύχη τους ήταν στα χέρια της Κατερίνας, η οποία, παρόλο που, όπως λένε μερικοί, "έκραζε" τον Παναγιώτη, τον επέλεξε για να σταθεί στο πλευρό της ως η σχέση της.

Ο ίδιος ενθουσιάστηκε πολύ και κατά τη γνώμη του η καλή του δεν θα ταίριαζε με τον Χρήστο, οπότε η απόφασή της ήταν πολύ σωστή, όμως αυτό σήμαινε πως ο Χρήστος θα έπρεπε να μαζέψει τα πράγματά του και να τα αφήσει όλα πίσω του. Και αυτό έκανε.

Η αποχώρηση του Χρήστου από το Love Island

Το ακατάλληλο πλάνο παίκτριας του ριάλιτι που έπρεπε να κοπεί στο μοντάζ

Μπορεί να κόβεται πρόωρα, ωστόσο το Love Island παίζει ακόμα κανονικά στο ΣΚΑΙ και μάλιστα μπαίνουν ολοένα και περισσότεροι παίκτες στην βίλα της Τενερίφας, με τελευταίο έναν γνωστό tiktoker.

Στο χθεσινό 22/10 επεισόδιο που είδαμε, εκτός από την ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που έφερε κλάματα και εντάσεις (δείτε εδώ ακριβώς τι συνέβη), τα κορίτσια θέλησαν να το διασκεδάσουν και να μετατρέψουν το σπίτι σε πασαρέλα μόδας.

Συγκεκριμένα, μετά την προτροπή του Αλέξανδρου, όλοι οι παίκτες έκαναν πασαρέλα και υποδύθηκαν τα μοντέλα, κάτι που προκάλεσε απίστευτο γέλιο αλλά και.. σέξι πόζες. Ωστόσο, είδαμε κι ένα απρόοπτο, καθώς η Κλαούντια καταλάθος έδειξε ένα μέρος του στήθους της, με το εν λόγω πλάνο να μην κόβεται όπως θα έπρεπε κανονικά στο μοντάζ.