Love Island: Νέος παίκτης στη βίλα - Από που τον γνωρίζει η Αναστασία

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Love Island: Νέος παίκτης στη βίλα - Από που τον γνωρίζει η Αναστασία

Το Love Island είναι ένα παιχνίδι που έχει δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα στο κοινό και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως κινδυνεύει να κοπεί (δείτε εδώ τι συμβαίνει). Παρόλα αυτά, οι παίκτες στην βίλα συνεχίζουν να γνωρίζονται και να δημιουργούν σχέσεις μεταξύ τους, αγνοώντας την αλήθεια.

Στο νέο επεισόδιο, λοιπόν, την Παρασκευή 21/10, μπήκε "με το καλημέρα σας" νέος παίκτης. Ο λόγος για τον Φάνη, τον οποίο η Αναστασία αναγνώρισε από την πρώτη στιγμή. Από που; Από το Tik Tok, φυσικά. Ο ίδιος έχει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό με πολλούς ακόλουθους και η Αναστασία, που ασχολείται με τα social media δεν θα μπορούσε να μην το καταλάβει.

Ο νέος παίκτης του Love Island και η γνωριμία του με την Αναστασία

Ποια κοπέλα διάλεξε ο προηγούμενος νέος παίκτης

Στη βίλα του Love Island εισέβαλε προχθες 19/10 ο Χρήστος Σούζος, ένας παίκτης που με το καλημέρα προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, μιας και οι δεκάδες ασχολίες του σχολιάστηκαν αρκετά από τους υπόλοιπους, οι οποίοι δεν δίστασαν μάλιστα να τον αποκαλέσουν μεταξύ άλλων "ψώνιο" και "κλόουν".

Εκείνος λοιπόν έπρεπε στο αποψινό 20/10 επεισόδιο να διαλέξει το ταίρι του, κάτι που σίγουρα θα έφερε ταραχές, μιας και ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα διαλύσει κάποιο ζευγάρι.

Τελικά, η Κατερίνα, η μόνη κοπέλα single διάλεξε για ζευγάρι της τον Παναγιώτη, που ήταν επίσης single και ο Χρήστος την Μαρία που είναι κανονικό ζευγάρι με τον Αργύρη, με αποτέλεσμα να φέρει τρελές εντάσεις στη βίλα, μιας και μέχρι τότε έλεγε πως θα διαλέξει την Κλαούντια, που ούτως ή άλλως δεν τα πάει καλά με το ταίρι της, τον Αλέξανδρο.

Έτσι λοιπόν η κίνηση αυτή προκάλεσε σούσουρο, ωστόσο στο τέλος κάπως ηρέμησαν τα πνεύματα.