ΣτΟργή 28/10: Ένας αναπάντεχος ασθενής κάνει την εμφάνισή του στο γραφείο της Γιατρού

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ΣτΟργή 28/10: Ένας αναπάντεχος ασθενής κάνει την εμφάνισή του στο γραφείο της Γιατρού

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 20/10 επεισόδιο της νέας σειράς του ΣΚΑΙ, ΣτΟργή, που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες (δείτε εδώ τις εντυπώσεις του Twitter).

Τι θα δούμε απόψε 28/10 στην ΣτΟργή

Επεισόδιο 6

«Κρίση πανικού»

Ένας αναπάντεχος ασθενής κάνει την εμφάνισή του στο γραφείο της Γιατρού. Ο Σάκης ο Μόρτης, άνθρωπος της νύχτας, εισβάλει με τους μπράβους του στο ιατρείο και απαιτεί να δει τη Γιατρό, καθώς χρειάζεται τη βοήθειά της. Στη συνέχεια, η Αλίκη μιλάει για τις δύο γυναίκες του αρχοντικού όπου μεγάλωσε, τη δεσποτική γιαγιά της και την πανέμορφη, αλλά απόμακρη μητέρα της. Στο μεταξύ, η Μάρω δεν εμφανίζεται στο ραντεβού της και η Γιατρός ανησυχεί. Όταν τελικά τηλεφωνεί στη Γιατρό, βρίσκεται κοντά στη θάλασσα και είναι έτοιμη να κάνει το βήμα…

Τι θα δούμε στο επόμενο 4/11 επεισόδιο

Επεισόδιο 7: Ό,τι συμβαίνει εδώ μένει

Στο γραφείο της Γιατρού, η Μάρω αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη με τον Πέτρο που την απογοήτευσε τόσο πολύ. Πρέπει να παλέψει με τις ενοχές της και να συγχωρέσει τον εαυτό της και το παρελθόν, για να μπορέσει να ξαναβρεί ελπίδα για τη ζωή.

Στο μεταξύ, ο Σάκης ο Μόρτης έρχεται στο ραντεβού πάλι με κρίση πανικού. Μιλάει στη Γιατρό για το γεγονός ότι μεγάλωσε στους δρόμους, αλλά δεν νιώθει ακόμα έτοιμος να μιλήσει για το πώς κατέληξε εκεί.

Η Γιατρός δίνει επαγγελματικές συμβουλές στη Βίκυ και τον Δαμιανό, οι οποίοι εκπλήσσονται όταν μαθαίνουν μια προσωπική της ιστορία από το παρελθόν.