J2US: Ο Σταμάτης Φασουλής "κατακεραύνωσε" τον Βαλεντίνο - «Στο ρεφρέν εγκλημάτησες…»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Ο Σταμάτης Φασουλής

Πριν από λίγο, ξεκίνησε ένα ακόμη live του Just the two of us όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Μετά λοιπόν από την φανταστική εμφάνιση του Νίκου Κκοκλώνη που ξεσήκωσε για τα καλά το πλατό σειρά είχε να ανέβει στη σκηνή το μουσικό ζευγαρί, Τζένη Κατσίγιαννη και ο Βαλεντίνο.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους τραγούδησαν το «Κατερινάκι σου» όπου παρακολουθήσαμε πως η κριτική επιτροπή δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα.

Μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Φασουλής δεν δίστασε να κάνει ένα αιχμηρό σχόλιο για την ερμηνεία του. «Στο ρεφρέν εγκλημάτησες..», του ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ η βαθμολογία τους έφτασε στους 28 βαθμούς.

Η εμφάνιση του Βαλεντίνο στο J2US

Οι σπόντες του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά για το J2US και τον Κοκλώνη σχετικά με τα αγορασμένα tweets

Ένα σκετς για το J2US και τον Νίκο Κοκλώνη έκαναν το μεσημέρι της Τετάρτης 19/10 ο Φώτης Σεργουλόπολος και η Τζένη Μελιτά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» με αφορμή τα bots με τα δεκάδες αυτοματοποιημένα tweets που έγιναν κατά τη διάρκεια του μουσικού σόου το περασμένο Σάββατο (δείτε εδώ τα highlights).

Τζένη Μελιτά: «Πώς να το ανεβάσουμε το Twitter; Κάτι πρέπει να σκεφτούμε. Πρέπει να σκεφτούμε έξυπνα. Μήπως να επενδύσουμε στη διαφήμιση, ας το πω έτσι κομψά. Αλλά στην τεχνολογία. Μπορούμε να κόψουμε ένα μπάτζετ από την εκπομπή να αγοράσουμε tweets. Θα αγοράσουμε… μποτάκια, servers. Θα γράφει αυτό tweets: «Φώτη σε αγαπάμε, είστε καταπληκτικοί, περάσαμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο».

Φώτης Σεργουλόπουλος: Θα φανεί ότι είναι ψέμα. Σαββατοκύριακο;

Τζένη Μελιτά: Καθημερινή, συγγνώμη. Πώς μου ήρθε; Τι είμαι κι εγώ;

Φώτης: Άντε ρε, δεν γίνονται αυτά.

Τζένη Μελιτά: Αυτά παιδιά δε γίνονται.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Δε γίνονται παιδιά αυτά.

Ο Νίκος Κοκλώνης πριν μερικές πάντως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σχετικά με τα bots:

«Τι ωραία που ήταν χθες στο πάρτι μας! Ευχαριστώ που ήσασταν πάλι όλοι στην παρέα μας! Κι αν κάποιοι θέλουν να μας σπαμάρουν με bots. δεν θα τους αφήσουμε, το δικό μας κοντακτ είναι ουσιαστικό κ 100% αληθινό!»